ДРЖАО МИ ЈЕ ПИШТОЉ НА СЛЕПООЧНИЦИ: Ким Кардашијан по први пут проговорила о пљачки у Паризу

Novosti online

20. 10. 2020. у 18:43

KIM Кардашијан проговорила је у једној емисији о пљачки која је на њу оставила велике трауме, а десила се у Паризу пре четири године.

ДРЖАО МИ ЈЕ ПИШТОЉ НА СЛЕПООЧНИЦИ: Ким Кардашијан по први пут проговорила о пљачки у Паризу

Фото: АП

Ријалити звезда је у емисији Дејвида Летермана открила да се плашила док су јој лопови држали пиштољ на слепоочници да ће је старија сестра Кортни затећи касније мртву у соби.

Старлета је те вечери боравила у хотелској соби, док је Кортни била у проводу са јединим њиховим обезбеђењем. Ким је рекла да је те године спаковала сав свој накит за недељу моде у Паризу, што је нешто што "никада пре није радила".

Фото: ЕПА

- Око 3 сата ујутру чула сам тапкање по степеницама и због тога сам осетила панику, јер сам веровала да је неко ту да ме ухвати", рекла је Ким. Ким се расплакала док се присећала тренутка када ју је један од пљачкаша "зграбио" док је била гола испод огртача, јер се плашила да ће бити злостављана.

- Била сам као, океј, ово је тренутак кад ћу бити силована. Ово ће се догодити, само се припреми. Онда ме је везао лисицама, а затим селотејп траком залепио моја уста и моје очи - признала је старлета.

Тек након што су пљачкаши ухапшени, Ким је открила да су је пратили две године пре пљачке и да су већ раније покушали да је нападну, али је Кање био са њом.

- Нисам знала да су имали некога у лифтовима, некога испред зграде, некога ко је померио камеру, некога ко је разбио врата, некога у ауту за бег. Постојао је читав тим људи који је ово планирао - открила је старлета.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)