ЂАНИ ПОНОВО ПРЕКРШИО МЕРЕ! Полиција прекинула наступ - 500 људи у клубу, прекршене све мере против короне!

Танјуг

18. 10. 2020. у 15:02

АКЦИЈОМ инспектора синоћ је у клубу Плажа језера Модрац у Лукавцу прекинут концерт за време кога су прекршене све мере које су предвиђене за сузбијање ширења корона вируса.

ЂАНИ ПОНОВО ПРЕКРШИО МЕРЕ! Полиција прекинула наступ - 500 људи у клубу, прекршене све мере против короне!

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Клубу, у којем је затечено око 500 особа, забрањен је рад.

Како се наводи, у клубу Плажа језера Модрац у Лукавцу синоћ је одржан концерт турбо фолк певача из Србије Радише Трајковића Ђанија и Колосеум бенда, коме је присуствовао велики број посетилаца.

Све епидемиолошке мере су прекршене у унутрашњости објекта, али и на платоу у непосредној близини улаза, где се налазио много већи број особа од дозвољеног, без маски и физичке дистанце.

То није први пут да се у Тузланском кантону крше мере надлежних, с обзиром на то да су такве ситуације забележене и на предизборним скуповима Странке демократске акције (СДА) у Градачу и Сребренику, где се у унутрашњости објеката окупио далеко већи број особа од дозвољеног.

Ђани је раније ове године био приведен када је прекршио полицијски час.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

buki

19.10.2020. 10:16

Стално се питам, какви су то људи који СЕ ПРОВОДЕ уз овакве ликове попут Ђанија? Какав је то провод и ко може да слуша те бљувотине, кад бих ја платила пет пута више, само да ме неко не присили да будем присутна на таквом месту?