ТРИНАЕСТ ГОДИНА ОД КАКО ГА НЕМА: На данашњи дан нас је напустио легендарни Тоше Проески

Novosti online

16. 10. 2020. у 20:24

ЛЕГЕНДАРНИ Тоше Проески је на данашњи дан, 16. октобра 2007. године, изгубио живот након саобраћајне несреће која се десила у Хрватској.

ТРИНАЕСТ ГОДИНА ОД КАКО ГА НЕМА: На данашњи дан нас је напустио легендарни Тоше Проески

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Чувени македонски славуј био је сјајан певач, један од најбољих на простору бивше Југославије свих времена, а они који су га познавали истиче да је био и сјајна особа.

Поводом годишњице његове смрти огласила се и певачица Јелена Томашевић. Бивша представница Србије на "Евросонгу" објавила је снимак како заједно са Сашом Ковачевиће изводе Тошетов хит у специјализованој емисији РТС-а која је била посвећена Проеском.

- Прошло је 13 дугих година без Тошета, недостаје сваке године све више. Недавно сам посетила Крушево и његову породицу, било ми је све јасно кад сам упознала његове родитеље. Од такве врлине и доброте је потекао, да није ни чудо што су га сви називали анђелом. Заувек ће бити у мојим молитвама - написала је Јелена Томашевић и додала:

- На овом снимку сам трудна, мислим да сам била у 7. или 8. месецу трудноће. Пре 9 година је била ова емисија посвећена Тошету, где сам са мојим драгим Сашом Ковачевићем извела овај дует "Помози ми" - закључила је певачица.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)