ОНА МИСЛИ ДА МИ САД СРИЧЕМО АЗБУКУ: Бора Чорба о изјави Марије Каран која је дигла прашину

М. Ћ.

14. 10. 2020. у 22:26

ОНА МИСЛИ ДА МИ САД СРИЧЕМО АЗБУКУ: Бора Чорба о изјави Марије Каран која је дигла прашину

FOTO: Ata images

ГЛУМИЦА Марија Каран изазвала је поприличан бес јавности у Србији причајући путем видео-позива на ТВ Прва. Уметница која већ дуже време живи у иностранству, говорећи о свом послу, по многима је понизила људе који живе у нашој земљи.

Упитана када ћемо моћи поново да је гледамо на нашим просторима, Марија је одговор почела овим речима:

- Када сам отишла пре 10 година за Лондон, тада људи код нас нису користили ни мејл адресу, а ево сада имамо могућност да се чујемо преко видео-позива.

То је изазвало лавину реaкција, пре свега на друштвеним мрежама. На “Твитеру”, где су се нанизали коментари попут “Може девојка из села да оде, али село из ње никад”, “Велика глумица, класично квазигастарбајтерско...”. То што је Марија изговорила изненадило је, између осталих, и Бору Ђорђевића.

- По њеном мишљењу, сада са Вуком Караџићем сричемо азбуку и учимо да читамо и пишемо - каже вођа “Рибље чорбе” за “Новости”. - Млада је она. Када сам ишао скоро сваке недеље у Лондон, чак је и динар био конвертибилан. Е тада мејл стварно није постојао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Ljube

15.10.2020. 19:33

Jos samo dodati ,da u samoj Srbiji ogroman broj postoji i zivi ,koji misli da je na Zapadu sve bolje i ponosnije nego u Srbiji .Nije ova "odbegla " a ima nas puno ,sto onih koji smo prodati i onih avanturista sama .Generalno ,Srbi su najbezobrazniji narod na svetu prema svojoj drzavi i svojoj zajednici .Kod drugih smo manji od makova zrnca .

Mikan

17.10.2020. 11:04

Ne čudi. Mnogi koji su ostali u Srbiji dočekj "odbegle" kao da su direktno od Boga svratili u Srbiju. Kad uopste svrate. Virtuelno ili trodimenzionalno. Samo, ona tamo u Londonu ili LA, gde god, još nije čula za treću dimenziju. Ona ume da prepozna samo jednu dimenziju.