ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ УХАПШЕН УРОШ ЋЕРТИЋ: Каскадер витлао пиштољем у банци?

Новости онлине

08. 10. 2020. у 21:40

УРОШ Ћертић ухапшен је крајем септембра због нелегалног поседовања оружја, а то се догодило након што је наводно у једној банци у Београду радницима претио пиштољем.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ УХАПШЕН УРОШ ЋЕРТИЋ: Каскадер витлао пиштољем у банци?

Фото: В. Данилов

Каскадер који је радио у Холивуду доспео је у центар пажње након што је објављено да је у притвору у Централном затвору. Ћертић је иза решетака завршио због нелегалног поседовања оружја, али је сада откривена позадина случаја.

Наиме, повод за ово хапшење је наводно његов одлазак у једну банку на Новом Београду, где је дошао у сукоб са запосленима. Како му није било по вољи оно што је чуо од службеника, он је, почео да виче, а тада се умешао и шеф експозитуре. Урош је тада, према речима извора блиском Ћертићу, наводно извадио пиштољ и почео да им прети, након чега је бесно напустио пословницу банке.

По изласку из експозитуре каскадер је одлучио да се отараси оружја, па га је бацио у оближњу канту. Међутим, уплашени радници пословнице у којој им је Ћертић претио позвали су полицију чим је он изашао, а како су под видео-надзором, могло је јасно да се види ко је разјарени мушкарац, пише поменути медиј. Убрзо је полиција пронашла Уроша, као и оружје, након чега је приведен. Тренутно се налази у Централном затвору јер је истражни судија Вишег суда одредио задржавање до 30 дана.

Током истраге биће урађено вештачење оружја, као и прикупљање других доказа и саслушање сведока. Урошу ће бити суђено према Закону о оружју, донетом 1. јуна 2017. године. За поседовање наоружања у илегалном поседу предвиђена је казна од две до 12 година затвора.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)