СЕВЕРИНИН БИВШИ КУПИО ЗЕМЉУ У ИСТРИ: Папрено платио, а ево шта ту може да се гради

Јурица Керблер, Стални Дописник из Загреба

06. 10. 2020. у 19:28

МИЛАН Поповић, бивши Северинин супруг, купио је велико земљиште у Фажани у Истри за 300.000 евра, а на њему је могућа изградња куће.

СЕВЕРИНИН БИВШИ КУПИО ЗЕМЉУ У ИСТРИ: Папрено платио, а ево шта ту може да се гради

Фото: Инстаграм

Земљишђе на најелитнијој локацији има 738 квадрата, а Поповић  је до њега дошао јавивши се на јавни конкурс Општине Фажана.

Само земљиште је насупрот Бријуна и када и ако на њему буде саграђена кућа бит ће омогућен директни поглед на ово Титово острво. У близини су луксузне виле од којих су многе намењене за туризам, а како је Фажана близу и Аустрији и Италији власници су и странци.

Поповић је ову купњу реализовао преко своје фирме Целанова која иома седиште у Загребу и бави се између осталог и некретнинама. ”Краљ бакра”, како га називају у Хрватској добро је прихваћен у Истри, па му је добродошлицу зажелео и начелник општине Фажана Радомир Кораћ, који претпоставља да ће Поповић на земљишту изградити кућу. Поповић има и кућу у Загребу, а наводно је и власник једне некретнине на острву Хвар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

МИНИСТАРСТВО одбране Русије саопштило је да су његове Ваздушно-космичке снаге у понедељак гађале положаје терористичке организације Џабхат ал-Нусра у Идлибу, убивши и ранивши већи број терориста те организације и уништивши њихове положаје.

04. 10. 2022. у 22:56

КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО? Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

"КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО?" Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

БРИТАНСКА премијерка Лиз Трас обећала је у среду да ће провести Британију кроз "олујна времена" и преобразити британску економију, у покушају да поврати ауторитет у својој странци која се побунила након хаотичних првих месец дана на власти.

05. 10. 2022. у 17:47

Коментари (2)

ПОМЕНУЛЕ И КРВНУ ОСВЕТУ: Сестре младића којег је Лаушевић усмртио само једном су се обратиле јавности