ЈАПАНСКА ГЛУМИЦА ИЗ ХОРОРА РИНГ: Нађена мртва у свом стану

Танјуг

27. 09. 2020. у 21:04

ЈАПАНСКА ГЛУМИЦА ИЗ ХОРОРА РИНГ: Нађена мртва у свом стану

Илустрација полиција Фото П. Милошевић

ЧЕТРДЕСЕТОГОДИШЊА јапанска глумица Јуко Такеучи нађена је мртва у свом стану у Токију.

Полиција је почела истрагу, а према писању медија, ова награђивана глумица, мајка двоје деце, највероватније је извршила самоубиство.

Тело глумице је нашао њен супруг, такође глумацТаики Накабајаши, а лекари у болници су могли само да констатују њену смрт, преноси Би-Би-Си.

Такеучи је била позната глумица у Јапану, а највише су је знали по улози у чувеном јапанском хорор филму "Ринг" из 1998. године. Светску популарност стекла је 2018. играјући у серији "Мис Шерлок“ у продукцији ХБО.

Иако још није званично потврђено да је глумица себи одузела живот, ово је још један од многобројних случајева самубистава познатих, талентованих људи у Јапану.

Почетком овог месеца самоубиство је извршила позната јапанска глмуица Сеи Ашина, а у јулу глумац Харума Миура и рвачцка звезда Хана Кимура у мају, наводи Би-Би-Си.

Јапан има једну од највиших стопа самоубистава на свету, иако нановији подаци показују да је у опадању број оних који одузимају себи живот од када су уведене превентивне мере 2015. године, саопштила је Светска здравствена организација.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)