ДОБИЛИ СМО ДЕЦУ, А ИЗГУБИЛИ НАС: Бане Мојићевић отворено о краху брака после 7 година

Novosti online

25. 09. 2020. у 08:51

ДОБИЛИ СМО ДЕЦУ, А ИЗГУБИЛИ НАС: Бане Мојићевић отворено о краху брака после 7 година

Бане Мојићевић

БАНЕ Мојићевић, победник прве сезоне „Звезда Гранда“, развео се пре две недеље са супругом Милицом, са којом има сина Радоша (7) и ћерку Машу (5). Они су ставили тачку на заједницу дугу седам година, а како каже, и једном и другом је свануло након те одлуке да живот наставе одвојено.

- Да сам знао да ће ми бити овако, раније бих се развео. Буквално сам процветао. И не само ја, рекао бих и да је Милици свануло. Обоје смо сада срећнији и задовољнији, а наш однос је искренији и здравији - рекао је Бане Мојићевић и објаснио како је све почело.

- Једноставно смо се удаљили. Свако је живео за себе... Пре годину и по дана смо се раздвојили и живели одвојено, а недавно смо и тај папир потписали и званично се развели - каже он и додаје:

- Већ дуго нисмо пар. Дао сам и себи и њој времена да преболимо, да одболујемо то што нисмо успели, а у исто време и шансу да се нешто промени. Међутим, за то време смо још више схватили да нам је обома тако боље и дефинитивно се договорили да се и папиролошки разиђемо - каже Бане. Породица га је у намери да живот настави самостално подржала, јер им је његова срећа важнија од свега другог.

Бане Мојићевић са супругом Милицом

 

- Нисам се женио да бих се разводио. Осећам се пораженим што нисам успео у намери да сачувам ту заједницу, али кад с партнером више не осећате оно што сте осећали, онда није у реду да живите живот у којем ни једно од вас двоје није испуњено - објашњава Бане и додаје да су након разлаза његова бивша супруга и он постали најбољи пријатељи. Иако би многи рекли да је за развод крива трећа особа, Бане то негира.

- Није било прељубе, није било скандала. Једноставно смо се удаљили, заћутали... Изгубили смо нит. Добили смо децу, али смо изгубили нас. Као да је то и била наша мисија, да изродимо децу и разиђемо се - каже Бане.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Milvas

25.09.2020. 14:54

Каже господин Бане: Ми смо нашли свој мир, срећнији смо и остали смо пријатељи. По дотичном господину разводи прерастају у идиле и најлепше снове. А деца, где су ту деца? Пита ли њих неко и нешто. Како је њима, да ли је њима боље после развода, да ли пате да ли......? Ово ми личи на једну причу која је намењена јавности и ништа више.

Milica

25.09.2020. 16:08

@Milvas - Sigurno im je bolje da provode vreme sa roditeljima koji su srećni, makar i razdvojeni, nego sa mamom i tatom koji se svadjaju, izbegavaju, nezadovoljni su... A verujem da cesto zajedno provode vreme sa decom.

Ja

25.09.2020. 20:25

@Milica - Vi uopste ne poznajete psihologiju dece. Deca smatraju da su plod mamine i tatine ljubavi i kada dodje do razvoda, vide sebe kao gresku, a izjave ovog coveka na to i upucuju. Sva deca zele da vide roditelje zajedno u ljubavi i slozi, jer tako i ona osecaju emotivnu sigurnost, koja je presudna za njihovo formiranje. Oko toga se treba i potruditi i to je ono sto dugujemo svojoj deci.

Vito

25.09.2020. 20:39

Kakao vencanje, svasta mi romi se retko vencavamo,i koji se venca od 100 mozda 5 ostane u braku. Ja zivim sa zenom 35 godina nismo se vencali .vencanje obocan papir,za nekoga to mnogo znaci . Kod nas roma nista.tako da ne razmisljamo da se svadjamo, i kad se posvadjamo prodje 2 sata iopet sve u redu.zene kod nas su na probu celoga zivota ...

Basa

25.09.2020. 23:51

Kazu da je sustina bracne zajednice u porodici i deci koja se radjaju u toj zajednici......verujem da je licna sreca bitna ali ako je Ego toliko veliki da ne vidi da su deca licna sreca onda zaljubljenost u sebe prevazilazi ljubav prema deci... tada je razvod mozda i bolja varijanta....jer narcisoidna licnost oseca samo ljubav prema sebi....majka je ta koja voli decu....