ЛАГАЛА САМ ПОЛИЦИЈУ: Љупка Стевић шокирала признањем!Прислушкивала је генерала, а не види ништа лоше у томе што је ОЖЕЊЕН

Novosti online

22. 09. 2020. у 23:45

ЛАГАЛА САМ ПОЛИЦИЈУ: Љупка Стевић шокирала признањем!Прислушкивала је генерала, а не види ништа лоше у томе што је ОЖЕЊЕН

Фото: Принтскрин

ЉУПКА Стевић гостовала је вечерас код Огњена Амиџића у емисији и том приликом изнела низ детаља око скандала са генералом Драгишом Симићем, о ком брује сви.

- Признајем, лагала сам полицију. Ја сам рекла да ја не знам шта се десило, слагала сам да се он уплашио за своју безбедност, ја сам гурнула руку како бих узела торбу, па сам се посекла. Тотално сам измислила и дала ту изјаву. Све сам урадила због тужилаштва да бих добила блажу пресуду. Први пут дајем изјаву и на прву лажем. Рекли су ми: "Хајде ти објасни шта се десило", па сам казала како сам хтела. Признајем, ето, тако је било - рекла је Љупка.

Уследио јењ натавак исповести.

- Он је требало да са мном разговара, тада би се ова прича завршила на другачији начин. Тачно се види на снимцима да сам хтела да уништим све везано за њега, као и аутомобил који сам ја користила. То су два аутомобила и Драгиша Симић. Драгишино и моје оружје је одузето. Имам две пушке, а пиштољ су ми украли. Нисам ишла са циљем некога да убијем, али за мене од 35 година је ово разочарење - рекла је.

Певачица је поновила да је планирала будућност са њим.

- Наша веза трајала је мало мање од девет година. Он је човек ожењен, ја сам са њим била, ми смо били заједно. Веровала сам у његову причу и наш заједнички живот. Нисмо ни први ни последњи који се забављају у 21. веку, а да неко има папире да је у браку. Мени је био велика подршка. Прислушкивала сам га, ал' нажалост ауто бруји, па се не чује како бих волела - додала је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Prolaznik

23.09.2020. 05:28

Devojko malo starija do duše.Kao što ti ne vidiš ništa loše u tome što je on oženjen a sa njim si.Tako ništa loše ni one tri devojke nisu videle loše što je on sa svojom ženom plus i sa tobom .Tako čemu onda ljutnja i toliki bes kad ste vas četiri iste. Otimačiće.