СРЂАН ПРЕДОЈЕВИЋ ПРОГОВОРИО: Дошао сам ујутру, обезбеђење ми је рекло - Молим вас не улазите, ИМАМ НАРЕДБУ!

Novosti online

21. 09. 2020. у 23:46

СРЂАН ПРЕДОЈЕВИЋ ПРОГОВОРИО: Дошао сам ујутру, обезбеђење ми је рекло - Молим вас не улазите, ИМАМ НАРЕДБУ!

Фото: Инстаграм

ВОДИТЕЉ Срђан Предојевић се огласио, па истакао да му је веома тешко што је остао без посла.

Он тврди да Јована и он нису правили никакав скандал на телевизији:

"Налазим се у непријатној ситуацији. У новинама читам да се сви бију око мене да радим на њиховим телевизијама, а мени нико број да окрене. Не дај Боже да се било коме деси да у 49. години остане без посла. То је катастрофа. Не знамо зашто су нас отпустили када смо имали најгледанију емисију на Првој. Графикон показује да смо ми стуб те телевизије. Наш Јутарњи је дупло гледанији од емисије коју је водио Филип Чукановић. Бројке показују да смо најбољи, не кажемо то ми."

Предојевић наглашава да према спекулацијама он и Јована су се посвађали са челним људима Прве зато што су одлушили да петком емисију води Филип Чукановић.

"Замислите да дођете на вашем послу и да неко седи на вашем месту. Спремио сам ту емисију, одговоран сам за све што се у та четири сата емитује, јер и даље имам важећи уговор са ТВ прва, а неко други уместо мене води програм. Да је неко прекршио закон, ја бих одговарао. На крају сам пустио да се све одигра како су они желели. Шта сам друго могао, да се физички супроставим? То ми није пало на памет."

Наиме, Срђан је у понедељак дошао на посао након што је одлучено да ће она и Јоксимовићева да остану на Првој телевизији, али му је обезбеђење рекло да не може да уђе у зграду ТВ Прва.

"Спремио сам емисију и дошао на телевизију. Обезбеђење ми није дало ни да уђем у зграду: "Срђане, молим вас немојте да улазите, имам такву наредбу".

На питање медија да ли га је Јована позвала да пређе на К1 телевизију, Срђан одговара:

"Не! Да је то био план, Јована би отишла на телевизију свог супруга Жељка. Нетачне су и приче да смо у свађи. Радили смо одвојено због короне."

На спекулације да је одбио понуду да за 2.000 евра ради на РТС-у, јер су на Првој примали чак 10.000 евра, Предојевић додаје:

"Ко у Србији има толику плату? Зашто бих одбио понуду од 2.000 евра. Ко одбије, тај није нормалан. Нису ме ни звали", завршава Срђан.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)