ПОНУДА КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Јована и Срђан се враћају на ову телевизију?

Новости онлајн

18. 09. 2020. у 23:55

ЈОВАНА Јоксимовић и Срђан Предојевић, који су пре два дана прекинули сарадњу с Првом телевизијом, могли би да се врате на Радио-телевизију Србије.

ПОНУДА КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Јована и Срђан се враћају на ову телевизију?

Фото: Инстаграм

Водитељски пар емисије "Јутро", који је заједничку каријеру и започео на Јавном сервису, уколико би се договорио с челницима националне телевизије, појачао би редакцију забавног програма. Како се сазнаје, Уредница Оливера Ковачевић, расположена је да им понуди посао у редакцији коју води, а за њих двоје направили би посебан, велики вечерњи шоу-програм.

Преговоре о преласку и условима с популарним ТВ лицима водиће први човек РТС Драган Бујошевић, који је недавно поново постављен за вршиоца дужности генералног директора. РТС није у могућности да понуди услове као што може Прва или нека друга приватна телевизија, међутим, Јована и Срђан имају могућности да свој програм раде за РТС и преко екстерне продукцијске куће, као што је прошле сезоне учинио и Славко Белеслин.

Оливера Ковачевић није желела да коментарише ова сазнања.

Иначе, на ТВ Прва одмах је дошло до промене, па је већ јуче јутарњи програм водио Филип Чукановић, чиме је потврђено писање да је млади новинар узрок због којег су Јована и Срђан дали отказ.

Фото: Принтсцреен/Прва ТВ

Филип Чукановић

- Ту сам. Дан за осмехе - написао је водитељ на Инстаграму уз фотографију из студија.

Иначе, челници ТВ Прва били су веома задовољни рејтингом и шером када је Филип водио програм током лета. Зато су били решени да му дају шансу да још један радни дан проведе ујутро с гледаоцима. Предложили су да његов дан буде петак, али се Јована и Срђан нису сложили с тим предлогом.

Подсетимо, Јоксимовићева и Предојевић су на РТС провели пет година, где су водили јутарњи програм, а Срђан је уређивао и Београдску хронику. Њихов прелазак на Пинк 2010. године подигао је незапамћену прашину у медијима, а много се говорило о разлозима који стоје иза тог трансфера. С Пинка су отишли 2018, како су признали, не због новца, већ нових изазова и бољих услова рада. Јована Јоксимовић тренутно није без посла и помаже саветима супругу Жељку око послова на филму "Тома" и у новој ТВ К1, тако да вероватно неће журити у потрази за новим ангажманом.  

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика