ПОНУДА КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Јована и Срђан се враћају на ову телевизију?

Новости онлајн

18. 09. 2020. у 23:55

ПОНУДА КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Јована и Срђан се враћају на ову телевизију?

Фото: Инстаграм

ЈОВАНА Јоксимовић и Срђан Предојевић, који су пре два дана прекинули сарадњу с Првом телевизијом, могли би да се врате на Радио-телевизију Србије.

Водитељски пар емисије "Јутро", који је заједничку каријеру и започео на Јавном сервису, уколико би се договорио с челницима националне телевизије, појачао би редакцију забавног програма. Како се сазнаје, Уредница Оливера Ковачевић, расположена је да им понуди посао у редакцији коју води, а за њих двоје направили би посебан, велики вечерњи шоу-програм.

Преговоре о преласку и условима с популарним ТВ лицима водиће први човек РТС Драган Бујошевић, који је недавно поново постављен за вршиоца дужности генералног директора. РТС није у могућности да понуди услове као што може Прва или нека друга приватна телевизија, међутим, Јована и Срђан имају могућности да свој програм раде за РТС и преко екстерне продукцијске куће, као што је прошле сезоне учинио и Славко Белеслин.

Оливера Ковачевић није желела да коментарише ова сазнања.

Иначе, на ТВ Прва одмах је дошло до промене, па је већ јуче јутарњи програм водио Филип Чукановић, чиме је потврђено писање да је млади новинар узрок због којег су Јована и Срђан дали отказ.

Фото: Принтсцреен/Прва ТВ

Филип Чукановић

- Ту сам. Дан за осмехе - написао је водитељ на Инстаграму уз фотографију из студија.

Иначе, челници ТВ Прва били су веома задовољни рејтингом и шером када је Филип водио програм током лета. Зато су били решени да му дају шансу да још један радни дан проведе ујутро с гледаоцима. Предложили су да његов дан буде петак, али се Јована и Срђан нису сложили с тим предлогом.

Подсетимо, Јоксимовићева и Предојевић су на РТС провели пет година, где су водили јутарњи програм, а Срђан је уређивао и Београдску хронику. Њихов прелазак на Пинк 2010. године подигао је незапамћену прашину у медијима, а много се говорило о разлозима који стоје иза тог трансфера. С Пинка су отишли 2018, како су признали, не због новца, већ нових изазова и бољих услова рада. Јована Јоксимовић тренутно није без посла и помаже саветима супругу Жељку око послова на филму "Тома" и у новој ТВ К1, тако да вероватно неће журити у потрази за новим ангажманом.  

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Nena

20.09.2020. 10:07

Po komentarima bih zaključila da mnogima ovaj voditeljski par nije simpatičan a ja sam baš zbog njih gledala isključivo Jutarnji program Prve. Žao mi je što su otišli,nemaju ovi drugi voditelji takav šarm i harizmu.

ilija

21.09.2020. 13:52

ovo je odlicno.kako sto sam i piso treba da se vrate na RTS odagle nezam zasto su odlazili ..ili javnom servisu na najbojem javnom servisu u regionu to je definitivno. mi ovde u Mk samo rts gledamo.preko rts planete..i da dobro ce biti ako imaju vecernje sou i ako odu u zabavnu redakciuju..to im savetujem od srca i tamu cu da ih gledam sigurno to im je najboje da rade na najbojem javnom servisu u regionu kvaliteta kako evropske gpleme javne servise a mozda i boji od neki.i zato je najgedani to je sigurno