ФИЛИП Чукановић већ данас је преузео водитељску палицу од Јоване Јоксимовић и Срђана Предојевића који су јуче дали отказ на Првој управо због младог водитеља.

Milan

19.09.2020. 08:58

Koja gužva, koja nepodnošljiva sujeta i netrpeljivost! Jedan mladi voditelj ugrožava velike i nabeđene zvezde novinarstva. Ma nije nego. Srđan je OK kao voditelj, ali kada god vidim Joksimovićevu kao voditelja, prebacim na drugi kanal. Teško je pratititi bilo kog gosta u izlaganju od njene silne pameti, znanja i nametljivosti. I nije ona jedina. Ima ih još na drugim televizijama gde samo gledaju kako da promovišu sebe sa gomilom nepotrebnih pitanja i upadica, ne dozvoljavajući gostu da sastavi ni dve prostoproširene rečenice.

Debeli ljudi su puni sebe

22.09.2020. 11:35

@Niko - Prosto, naprava se yove piplmetar. Meri koliko si gledao odredjeni kanal i u koje vreme. Problem je sto ih ima premalo u Srbiji pa se na osnovu malog uzorka prave grafikoni koji mogu a i ne moraju biti validni. Piplmetar je mala spravica koju u Srbiji ugradjuje agencija koja se bavi ispitivanjem gledanosti, naravno mora se dati pristanak za njenu instalaciju. Sve u svemu po meni prilično neprecizna metoda, narodski rečeno šarena laža. Da je ima instalirano na bar 10% pa da se govori o nekim brojkama, ovako kada je broj negde oko 0,015% uzorak je premali da se govori o nekim realnim brojevima.