НАКОН ОТКАЗА ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ Јована и Срђан отишли са "Прве", а намеће се једно питање

Novosti online

18. 09. 2020. у 09:09

ВОДИТЕЉСКИ тандем Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић јуче су прекинули сарадњу са телевизијом "Прва" и гледаоце оставили у чуду.

НАКОН ОТКАЗА ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ Јована и Срђан отишли са Прве, а намеће се једно питање

Фото: Принтскрин

Како се сазнаје из извора блиских продукцији, Јована и Срђан неће радити отказни рок и више се неће појављивати у јутарњем програму на "Првој". Јовани је јуче био последњи радни дан, док је Срђану био пре два дана.

Након ове одлуке намеће се питање где ће Јована и Срђан наставити каријере и да ли ће и даље радити заједно, како су гледаоци и навикли.

Водитељски пар и менаџмент телевизије мимоилазе се у мишљенима и ставовима и то је главни разлог одлуке да после две године напусте ову телевизију.

Подсећања ради, Јована и Срђан заједничку каријеру започели су на РТС где су пет година водили јутарњи програм, потом су прешли на "Пинк" где су се задржали осам година, а потом су прешли на "Прву". Након доласка на "Прву" били су водитељи емисије "Јутро са Јованом и Срђаном".

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика