ЈАДРАНКИ ЗБОГ ГОВОРА МРЖЕ УГАСИЛИ ИНСТАГРАМ, А САД СЕ ИЗВЛАЧИ: Ево шта је поручила после скандала

Novosti online

13. 09. 2020. у 20:54

ЈАДРАНКИ ЗБОГ ГОВОРА МРЖЕ УГАСИЛИ ИНСТАГРАМ, А САД СЕ ИЗВЛАЧИ: Ево шта је поручила после скандала

Фото АТА Images

ПЕВАЧИЦА Јадранка Барјактаровић после скандала са стихом песме "Јачи смо од Србије" не престаје да прави "хаос" на мрежама.

Певачици су чак угасили профил на Инстаграму, а она се сада огласила на Фејсбуку и тврди да никада није ни имала другу друштвену мрежу.

- Инстаграм профил немам, сви су лажни, толико да знате...- написала је Јадранка на Фејсубуку.

Иначе, црногорску певачицу Јадранку Барјактаровић испад у Подгорици када је певала стихове "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије већ је коштао угледа, подршке медија, а на највећем званичном српском фолк фестивал је дисквалификована по одлуци организатора СЕМУС.

Јадранку су осудиле и бројне колеге са јавне сцене, а једна од њих и Катарина Живковић.

- То што је она певала, то није песма. Она свађа братски народ и то је подржала. Ми треба да се држимо заједно јер смо братски народ, а она након тога није рекла: "Извини". Ја сам у животу имала милион лапсуса и то се дешава свима нама, али када прође извесно време, схватиш: "Можда сам претерао, извините ако сам некога увредила и повредила". Сматрам да се она слаже иза свега овога што је радила и ја њу више не бих коментарисала. Само бих апеловала на певаче да се баве својим послом - изјавила је за Пинк.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)