ИСПОВЕСТ ТИХОМИРА АРСИЋА: Сазнао сам да имам рак баш кад је требало да глумим човека који умире од канцера

Novosti online

12. 09. 2020. у 16:00

ГЛУМЦА Тихомира Арсића је публика пре две године последњи пут гледала на малим екранима и то у серијама “Ургентни центар” и “Убице мог оца”, а баш пред снимање филма о човеку који умире од рака открио је лоше вести, те да болује од канцера открива у својој исповести.

ИСПОВЕСТ ТИХОМИРА АРСИЋА: Сазнао сам да имам рак баш кад је требало да глумим човека који умире од канцера

Фото: Принтскрин Танјуг

- Пре чак 20 година сам последњи пут играо премијеру у матичној кући и таман кад сам решио да се вратим једним дивним филмом, који се бави темом о човеку који умире од рака, отишао сам на проверу здравља због врућина и свега осталог и они ми нађу ни мање ни више него канцер и то панкреаса, где је најгоре. Али то ми је продужило живот, међутим видећемо - каже Тихомир Арсић за "Блиц" који је задржао позитиван став у животу поред свих недаћа и додаје колико му је тешко да сада иде на хемотерапије док влада пандемија:

- Чувам се, али то би било јако тешко за мене уколико бих се заразио. Стриктно водим рачуна о мерама опреза, примам хемотерапију и пуно се води рачуна да се не увуче корона, јер би то било кобно за мене. Мада црне прогнозе за нас бесмртне не важе. Уживам у животу и треба да се деси нешто овако да бисмо схватили колико је рецимо лепо кад пада киша.

Глумац Тихомир Арсић данас је рецитовао песму у оквиру свечане промоције најмлађих официра. Тихомир се веома дуго није појављивао у српској јавности, а током рецитације нико није могао да га препозна.

Тихомир Арсић је српски позоришни, телевизијски и филмски глумац препознатљив по улогама у филмовима „Дечко који обећава“, „Велики транспорт“, „Игмански марш“, „Пејзажи у магли“ и другима, док га је телевизијска публика га је недавно гледала у улози фудбалског менаџера Барона у популарној серији „Убице мог оца“. Рођен је 21. јула 1957. године у Земуну. Био је у браку с певачицом Биљаном Крстић с којом има две ћерке, Милицу и Ленку. Од 2011. године је у браку с балерином Јеленом Ћосић с којом има ћерку Веру и сина Арсенија. Живи на релацији Београд – Белановица.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)