БОКАЛ ЗА ВИНО 588 ЕВРА: Ролинг стонси отворили продавницу - ово су цене

В. М. П.

10. 09. 2020. у 09:30

БОКАЛ ЗА ВИНО 588 ЕВРА: Ролинг стонси отворили продавницу - ово су цене

Фото ЕПА

РОК диносауруси "Ролинг стонси" отворили су јуче у Карнаби улици у Лондону своју прву продавницу на свету, у којој обожаваоци могу да купе кристални бокал за вино са њиховим логом за 588 евра, гумирани кишни мантил (258 евра), јакну (120 евра), свилену маску за лице (27,5 евра) или памучну (16,5 евра), привезак за кључеве (6,6 евра), две брендиране чаше за жестину (197,9 евра)...

Овде се продају мајице, дуксерице, џинс јакне, трзалице за гитару, боце за воду, качкети, винске чаше, кишобрани, албуми, све са заштитним знаком групе, црвеним исплаженим језиком.

Фото Танјуг/АП

Иначе, свуда по продавници која носи назив "РС број 9" су велики језици, углавном црвене боје, а ту и тамо са леопард принтом. На огромним екранима на зидовима приказују се концерти "Стонса", на провидним подним панелима исписани су текстови њихових песама, а испод је подрум са звучно изолованом собом, акустичним паноима и суперцрвеним неонским осветљењем.

Фото Танјуг/АП

Фото Танјуг/АП

- Зашто отворити продавницу у јеку пандемије? То је наш вечни оптимизам - поручио је фронтмен Мик Џегер (77) у видео-снимку.

"Не можеш увек да добијеш оно што желиш" је велики хит "Стонса" из 1969, али од јуче, у срцу Лондона, њихови фанови могу увек да добију оно што желе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)