НАКОН СКАНДАЛА У ПОДГОРИЦИ: Певала је срамне стихове против Србије - данас са Инстаграма нестао налог Јадранке Барјактаровић! (ФОТО)

Новости онлајн

08. 09. 2020. у 14:26

НАКОН СКАНДАЛА У ПОДГОРИЦИ: Певала је срамне стихове против Србије - данас са Инстаграма нестао налог Јадранке Барјактаровић! (ФОТО)

Фото: Принтсцреен

ПЕВАЧИЦА Јадранка Барјактаровић која се нашла на мети осуда због наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа" отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије", данас је угасила свој Инстаграм налог.

Наиме, када се укуца име познате певачице, може се приметити да је њен званични налог на популарној мрежи угашен, те нема никаквих објава, преноси Блиц.

Подсетимо, Јадранка је након овог скандала испричала зашто је отпевала поменуте стихове у измењеном облику.

Фото: Инстаграм/Принтсцреен

- Синоћ сам наступала у Подгорици у једном клубу, и у једном тренутку појавило се око хиљаду патриота који су дошли са скупа који је био организован у Подгорици. Они су тако певали и мене је очигледно понела та атмосфера, па сам и ја поновила за њима. Жао ми је што је све тако схваћено. Ја сам Црногорка волим своје, а поштујем туђе. Они који ме знају, знају да ништа лоше нисам мислила. Међутим, ко хоће да разуме нек разуме, ко неће, нећу ником да се извињавам - рекла је певачица које годинама ради и живи и на релацији Србија-Црна Гора.

Са друге стране, Српски телеграф преноси да Јадранка није сама обрисала свој налог на друштвеној мрежи, већ да је то учинио сам Инстаграм.

Фото: Инстаграм/Принтсцреен

Наиме, због великог броја пријава, а како преноси овај портал, Инстаграм се сложио са бројним корисницима и угасио налог Јадранки Барјактаровић.

Познати сматрају да певачици треба и да се забрани улаз и рад у Србији и да нема оправдања за овај њен поступак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)