ЕМИЛИЈИН ПУТ ДО УСПЕХА УЗ ГАТАЊЕ И МРАЧНЕ ТАЈНЕ: Јелена Грујичић о главној улози у серији "Певачица"

Јл. Б.

06. 09. 2020. у 10:30

МЛАДА Јелена Грујичић стала је пред камере још првог дана снимања серије "Певачица", у режији Милоша Кодема.

ЕМИЛИЈИН ПУТ ДО УСПЕХА УЗ ГАТАЊЕ И МРАЧНЕ ТАЈНЕ: Јелена Грујичић о главној улози у серији Певачица

Фото: В. Данилов

Најава серије, чији су аутори Наташа Дракулић и Предраг Гага Антонијевић, заинтригирала је јавност у Србији јер је инспирисана четири године нерешеним убиством фолк певачице Јелене Марјановић.

- Била сам веома узбуђена јер период који сам имала за припрему није био велики. Овакав сценарио нисам читала раније и самим тим ми је непозната територија, па ми је било узбудљиво. Имала сам доста страхова и треме, који су увек присутни. Први дан снимања је баш био ватрено крштење. Само сам се пустила и бацила у воду, а сад некако пливам и покушавам да дајем сваки дан свој максимум - прича, за "ТВ новости", Јелена Грујичић, која тумачи главну јунакињу Емилију Младеновић.

- Она је млада девојка која покушава да оствари певачку каријеру у великом граду. То јој не успева баш најбоље, па се потпомаже разним средствима да дограби својих пет минута славе. Емилија има велике мотиве иза тога, а то нису само успех и слава. Веома ми је драго да сам добила овакву прилику.

Мистични амбијент сета чини мноштво кандила, икона, свећа и карата за гатање судбине. На питање да ли је могуће враџбинама или нечим оностраним призвати срећу за успех, Јелена Грујичић истиче да не верује у такве ствари, али да "верује у Бога и у вишу силу која те прати и чува онолико колико верујеш у себе".

Фото: В. Данилов

Са ирационалним светом магије и видовњака суочава се и главни јунак, приватни детектив Бојан (Златан Видовић), који расветљава случај убиства Емилијине супарнице Иване Лазић, коју глуми популарна певачица Милица Павловић.

- Не знам како ћу одглумити певачицу с обзиром на то да морам да достигнем Миличине квалитете, што мислим да је недостижно јер је она савршена у свом послу - каже Јелена и додаје да је то велики изазов за њу. - Музиком се не бавим, иако долазим из музичке породице. Сви свирају неки инструмент или певају, тако да имам судије који примете и најмању грешку. Нисам се раније интересовала за певање, мада кажу да имам дара, али трудим се да га усавршим. Што се тиче инструмената, мој отац свира хармонику, а и ја такође. Свираћу је и у серији "Певачица", што ће бити моје повезивање са коренима и мали омаж породици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)