НИКАД ВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА ЛЕПЕ БРЕНЕ: Потврда тајне љубави са Гораном Бреговићем (ФОТО)

Novosti online

15. 08. 2020. у 22:55

ЉУБАВ Лепе Брене и Горана Бреговића је нешто о чему се годинама шушкало, посебно 80-их.

НИКАД ВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА ЛЕПЕ БРЕНЕ: Потврда тајне љубави са Гораном Бреговићем (ФОТО)

Фото: АТА Images

Сви су знали да постоји хемија између њих и да се нешто догађа, али нико није имао доказе.

Многи су тврдили да међу њима постоји нека тајна веза. Штампани медији пунили су новинске ступце трачевима о Бреговићевој романси са Лепом Бреном, а главни актери, тада највеће звезде Југославије, свој приватни живот су пажљиво скривали од знатижељника и никада нису у јавности говорили о својој вези.

А сада, након више од три деценије појавила се фотографија која потврђује тајну љубав Лепе Брене (59) и Горана Бреговића (70).

Слику погледајте кликом ОВДЕ!

(јутарњи.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (4)

Lifkl3467

17.08.2020. 09:49

Немојте људи претеривати. То што вам интернет даје МОГУЋНОСТ да напишете свакојаке бљувотине о некоме, не даје вам ПРАВО да пишете бљувотине о некоме, да га вређате, пљујете. Какав проблем имате у глави својој када овако нешто можете да напишете. Њена ствар, њен живот. Генерације су одрасле на њеној музици. Она је успела својом харизмом и талентом. Преко кревета овакав успех није могла да добије. Или се свиђате публици или не. А ако већ хоћете да је називате жентурачом, осврните се на мушку популацију на естради. Са ким да је упоредимо, рецимо да Шабаном Шаулићем? А његове афере? И многи други мушкараци. Немате ПРАВО.