ЛУКУ ЉУБИ, ЗА КРИТИКЕ НЕ МАРИ: Софија Милошевић на мети због речи да се осећа као кит због 15 килограма вишка

М. Ћ.

15. 08. 2020. у 10:22

ЛУКУ ЉУБИ, ЗА КРИТИКЕ НЕ МАРИ: Софија Милошевић на мети због речи да се осећа као кит због 15 килограма вишка

Фото Instagram/lukajovic

МАНЕКЕНКА Софија Милошевић која са својим дечком, фудбалером Луком Јовићем чека дете и требало би да се породи за неколико недеља, дигла је велику прашину на "Инстаграму" написавши да се, због тога што се угојила, осећа као кит.

Једна госпођа је замерила плавуши што таквим коментарима, како је рекла, шаље погрешну поруку девојкама које мучи прекомерна тежина, и напоменула да јој објаве попут те уопште нису духовите.

- Ти, мршава особа, себе зовеш китом зато што си набацила неколико килограма у трудноћи, а девојке које те прате и не могу ни да сањају да достигну твоју килажу, како треба да се осећају - гласио је коментар.

Софија је брзо одговорила и објаснила да пише да није набацила неколико килограма, већ читавих 15, те да колико год да ужива у трудноћи, необично јој је када се отежано креће. Ипак, манекенка се не оптерећује критикама на друштвеним мрежама, јер је са својим драгим отпутовала на одмор у Италију. Тачније на острво Капри, саткано од снова, сјаја, луксуза и гламура, на јужној страни Напуљског залива. Лука је на "Инстаграм" окачио, по мишљењу многих, њихову најромантичнију слику икада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ja sam

15.08.2020. 11:02

Брате мили, не може више ништа да се изјави, а да се не нађе нека ,,угрожена група", која се нашла увређеном. Па то је њен лични осећај, ако се тако осећа, кога брига? Је л' има неко удружење дебелих у Србији да изда званично саопштење и осуди манекенку? (Кејве Ниче, разуман ти кличе!)