СИНОВИ ЈОЈ РЕКЛИ ДА ЈЕ МРЗЕ: Ево шта је Тања Савић рекла у полицији о отмици деце

Новости онлине

13. 08. 2020. у 15:22

СИНОВИ ЈОЈ РЕКЛИ ДА ЈЕ МРЗЕ: Ево шта је Тања Савић рекла у полицији о отмици деце

Фото: Принтсцреен

ПЕВАЧИЦА Тања Савић четири месеца није видела синове Ђорђа и Максима, а београдски медији су пренели шта је рекла у полицији поводом тога што је муж одвео децу у Аустралију.

Тања је у полицијској станици тврдила да је и док су боравили у Србији Душан хушкао синове против ње, те открила и на који начин:

- Он је нахушкао децу против мене. Говорио им је: "Ето, сакрила је ваше пасоше. Ето, таква је она мајка, жели да останете у Србији и да умрете од короне"- причала је певачица надлежним органима и говорила да су јој због очевих речи деца говорила да је мрзе:

- А онда су моји синови њега слушали и говорили ми: "Мрзимо те, врати тати пасоше".

Певачица је недавно открила и да се плашила да јој муж не одведе децу, јер је, како тврди, то раније већ урадио, а она је немоћно трчала за њима.

- Јако сам се плашила да он то не уради. Оно чега се бојите, то може да вам се догоди. Он је мени једном то урадио, ја га нисам пријавила, трчала сам за децом. Тако ће он имати вас у канџама. Ово је био други и последњи пут, овакве ствари не праштам. Како могу да се осећам? Стоички то подносим, али није пријатно. Мајке које су биле у овој ситуацији знају о чему причам - рекла је Тања и додала:

- Постојао је договор да деца буду мало код њега, мало код мене. То ми је било јако чудно, осетила сам да се спрема нешто. Имам много тога да кажем, али због себе не желим да износим све у јавност. Много пута сам га покривала мислећи да ће се вратити са децом, али то није испуњено. Сматрам да треба да ми се помогне, никада нисам отимала децу, никада то не бих урадила, само би човек без срца. Деци прави велико зло, то су мала деца од 8 и 10 година, ја видим колико сам им ја потребна. Не могу да кажу оно што мисле, увек је ту неко ко слуша, разумите ме да ми тешко пада што не могу да се чујем са њима. Сада су у периоду где могу буду подређени манипулацији.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)