ВОДИТЕЉКА ИВОНА ПАНТЕЛИЋ О БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ: Температура, болови, мука, тата ми је на прозор доносио храну

Novosti online

четвртак, 13. 08. 2020. у 12:11

ВОДИТЕЉКА ИВОНА ПАНТЕЛИЋ О БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ: Температура, болови, мука, тата ми је на прозор доносио храну

Фото: Ж. Кнежевић

ВОДИТЕЉКА Дневника на РТС-у Ивона Пантелић након паузе се вратила пред камере и објавила да је била заражена вирусом корона.

Ивона је навела да су она и њена ћерка имале вирус, те објаснила какве симптоме је осећала.

- И ето... после прележане короне, поново на послу. Четири месеца је прошло, од последњег прочитаног дневника... држите ми песнице. Прво нисам радила, чувајући се да не добијем корону и на томе хвала мом главном уреднику и директору, који су били упорни и сачували и мене и друге од заразе... кажем намерно И ДРУГЕ, зато што сам се заразила ван радног места и било би више последица да сам тих дана долазила у телевизију... тако да смо боловале само моја ћерка и ја... није било лако. Температура, болови, малаксалост... мука. Мислиш.. корона се дешава неком другом. Али - не. Лежале смо, лечиле се, мериле температуру... мој тата нам је на прозор доносио храну... све, све, али када сам видела стотине свеже напуњених боца с кисеоником како на Инфективној клиници товаре на камионе и развозе даље, на то нема шта да се каже - написала је водитељка на Инстаграму.

- Може само једно - да се чувамо сви и да чувамо све око нас. И које знамо и које не знамо. Маске, маске, прање руку, можда је то постало досадно да се слуша, али не будимо преносиоци, не будимо немарни иницијатори нечије болести и несреће неког детета које ће остати без родитеља, рођака, пријатеља... болести која за неке може да буде кобна. Хвала свим лекарима, они су прави хероји! - поручила је Ивона Пантелић.

Водитељка се пре неколико година успешно изборила са раком дојке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Magda

13.08.2020. 16:03

Zelim joj sve najbolje.Sigurno joj nije bilo lako.Ipak treba sve mere zastite primenjivati.Meni su deca kupila ambilife aparat za preciscavanje vazduha i alergena u stanu i malu UV led lampu ambilife za dezinfekciju predmeta u stanu i u kolima.Bila sam ljuta sto trose pare,ali oni su mi slatko odgovorili da pre svega brinu o mom zdravlju.Hvala im.Ivoni i njenoj cerki zelim da se cuvajui paze na sebe .