НИЈЕДНОЈ ЖЕНИ ОВО НЕ ТРЕБА ДА СЕ ДЕСИ Николина Пишек: НЕЋУ да ЋУТИМ!

Новости онлине

12. 08. 2020. у 13:39

НИЈЕДНОЈ ЖЕНИ ОВО НЕ ТРЕБА ДА СЕ ДЕСИ Николина Пишек: НЕЋУ да ЋУТИМ!

Foto: Printskrin

НИКОЛИНА Пишек након драме у Каштелу огласила се путем друштвене мреже Инстаграм па "поздравила" и "хејтере" који су је обасипали разним коментарима онлајн

Истакла је да им је захвална јер су они "огледало сегмента друштва које морамо да мењамо да би наша деца имала шансу да живе у бољем свету."

"Само желим рећи једно... Захваљујем свима који су ових дана долазили на мој профил и остављали мрзилачке или шовинистичке коментаре или поруке. Исто тако сам дубоко захвална свима који то правим именом или под лажним профилима чине и дан-данас у коментарима текстова који су, подстакнути не мојом дубоком жељом за експонираношћу, већ актуелном ситуацијом, чинили исто - сејали мрзилачке коментаре. Зашто сам захвална? Зато што сте управо ви, сејачи мржње, огледало сегмента друштва које морамо мењати да би наша деца имала шансу да живе у бољем свету. Нико не би требало да трпи увреде везане за националност или порекло, нити би иједна жена требало да искуси мизогино шовинистичко вређање као што ја доживљавам ових дана", поручила је Николина на Инстаграму.

Foto: Printskrin

"А могла сам само климнути главом и рећи нека, добро је... Јер сам тако учинила небројено пуно пута. Више нећу. Јер ово нису само изоловани инциденти упућени само мени. Него небројеним женама у свакодневним животним ситуацијама. Јер, ако то опет, по хиљадити пут урадим и прећутим, дајем за право било ком мушкарцу да вређа и мизогино напада било коју женску особу, било чију мајку, ћерку, сестру или пријатељицу. Па и од нападача самих", завршила је водитељка.

Foto: Printskrin

Подсетимо, Николина Пишек и њен супруг доживели су велику непријатност у Каштелу када су их власници луксузне виле, коју су рентирали на 14 дана за 20.000 евра, уз полицију избацили, док су, како је водитељка навела, остали без без ствари које су остале у поменутној кући у вредности између 275 и 300 хиљада евра.

Уз то, према Николининим речима, супруг је добио и повреде, док је ћерка због стреса завршила у Хитној.

Foto: Printskrin

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Svetlana

12.08.2020. 14:29

Ma ,sram te bilo,nije te stid da narodu koji zivi "na lastis" pricas kako si rentirala vilu za 20.000(DVADESET HILJADA EVRA) za dve nedelje i jos se licemerno zahvaljujes "hejterima"! Eto ti tvoje Hrvatskei uzivaj,aline si pamet ljudima koji ne mogu da mrdnu iz drzave ,kako si ti jadna! Zapravo,u pravu si!

Milioner iz komsiluka

12.08.2020. 21:45

@Svetlana - @Svetlana -luzerko.Zasto bi je bilo sramota,ukoliko poseduje legalno novac..Posteno zaraditi novac ili steci ga na legalan i dozvoljen nacin nije sramota..Nije sramota biti nesposoban zaraditi ga..Sramota je biti glup i zavidan..