ИЗНЕЋУ ИСТИНУ НА ВИДЕЛО: Романа Панић, после депортовања из Бризбејна, стигла у Београд и отишла у кафић

М. Ћ.

уторак, 11. 08. 2020. у 23:07

ИЗНЕЋУ ИСТИНУ НА ВИДЕЛО: Романа Панић, после депортовања из Бризбејна, стигла у Београд и отишла у кафић

Романа Панић / Фото АТА Images

ПОП певачица Романа Панић депортована је из Бризбејна, и јуче је допутовала у Београд. Она је, подсетимо, ухапшена у Аустралији због пљачкања банкомата заједно са својим партнером Филипом Мркајићем.

Осуђена је 24. јуна на једногодишњу затворску казну, условно на три месеца, али је пуштена 1. августа, после одлежане две трећине, због доброг владања у затвору, док је Мркајић још увек лишен слободе.

Романа се, одмах по доласку у Београд, колима упутила до једног кафића на Сењаку, где је попила кафу и ракију, и видела се са пријатељицом. Панићева је на инста-стори окачила две селфи фотографије. На једној има наочаре за сунце, нa другој не. На сликама је исписала стихове рефрена чувене песме "Београд", дуа "Влада и Бајка": "Где год да кренем, тај град ме прати, Београд мој себи ме врати, где год да кренем, тај град ме чува, кроз моју главу кошава дува". Одмах се, на први поглед, види да је Романа, током боравка у Аустралији, прилично смршала, а занимљиво је да је, брзо по доласку у Београд, снимљена како одлази до једног банкомата и проверава стање на рачуну.

- Зар не видите да ми је лепо - уз осмех је одговорила Романа окупљеним београдским новинарима на питање како се осећа. - Намерно сам се сликала за "Инстаграм" са наочарима и без њих. Срећна сам што сам дошла кући. Још увек траје еуфорија, још сам узбуђена. Осећај је диван, видети породицу, пријатеље... И ја и моја фамилија смо доживели медијски линч, тако да нисам спремна да дајем изјаве. Писали сте све и свашта, много је неистина. Додавали сте уље на ватру.

Романа није прецизирала када ће се тачно огласити и изнети своју верзију свега што се дешавало у Аустралији. Истакла је да је потребно време да се све слегне, и да ће онда да отвори душу:

- Свакако ћете чути моју причу која ће бити веома занимљива!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)