БИКОВИЋ ЈЕ ИМАО ТЕШКО ДЕТИЊСТВО: Његовој породици су одузели све - данас води рачуна о сваком динару!

Новости онлине

уторак, 11. 08. 2020. у 20:13

БИКОВИЋ ЈЕ ИМАО ТЕШКО ДЕТИЊСТВО: Његовој породици су одузели све - данас води рачуна о сваком динару!

Фото: П. Митић

МИЛОШ Биковић тренутно одмара мору у Хрватској, а сада је открио како проводи време на летовању. Ипак, глумац је одлучио и да проговори о детињству које није било лако.

- У свакој невољи треба пронаћи добру страну па сам тако и ја искористио паузу узроковану пандемијом корона вируса да се напокон мало одморим. На жалост, признајем да сам радохоличар - рекао је Милош за хрватско издање магазина "Глориа", те додао да осим што чита књиге и дружи се с пријатељима, свакодневно у теретани барем сат и по тренира мишиће за повратак улози криминалца Петра Мараша у филму "Јужни ветар 2: Убрзање", који почиње да снима одмах након летовања.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вот это утро 🤪 Meni ovo jutro ok... ne znam...🙄

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jul 26, 2020 at 2:37am PDT

- На прву, то је ласкаво, но заправо је периферно. Изглед је некакав украс, који је, као и сви остали украси, безначајан ако се иза њега не крије садржај - рекао је Биковић за поменути медиј.

Како је испричао, детињство му није било лако, те се с породицом због рата, инфлације и немаштине селио по целом Београду.

Зато је данас, како је навео, пажљив с новцем. Милош је недавно о томе причао и за руске медије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вот это утро 🤪 Meni ovo jutro ok... ne znam...🙄

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Jul 26, 2020 at 2:37am PDT

- Од првог великог хонорара мајци сам купио стан у Београду, а пре тога сам јој из Русије донео крзнену капу, која јој се много допала. Њој поклони нису толико важни. Одрастао сам на Карабурми, а често смо се селили јер нисмо имали свој стан. Моја породица је некада била веома богата, а након Другог светског рата због национализације смо све изгубили. Тата је био директор велике аустријске фирме и зарађивао је доста новца, али ја нисам осетио тај лагодан живот. Мој брат јесте - рекао је глумац недавно у интервјуу за руско издање магазина "Есqуире".

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

jovke

11.08.2020. 20:42

Dečko je rođen 1988 godine, četrdeset godina posle komunističkih otimačina. Možda je nekom dedi nešto oduzeto, ali ni njegovi roditelji verovatno nisu tada ni bili rođeni. Bilo bi lepo da kaže da je teško živeo jer mu je majka bila razvedena, a otac izgleda nije davao izdržavanje za dete. A početkom devedesetih svi smo teško živeli, pa i on kao mali dečkić. Ali ovako je patetičnije ...