НОВЕ СЛИКЕ, НОВИ КОМЕНТАРИ: Комплименти на рачун изгледа Ане Николић само пљуште! (ФОТО)

Новости онлине

уторак, 11. 08. 2020. у 20:04

НОВЕ СЛИКЕ, НОВИ КОМЕНТАРИ: Комплименти на рачун изгледа Ане Николић само пљуште! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

И ОВОГ пута Николићева је добила "море" комплимената, али и по неки савет да би можда требало да се угоји.

Певачица Ана Николић (41) од када је своју линију довела до перфекције и смршала читавих 50 килограма за само неколико месеци, не престаје да се фотографише у провокативним одевним комбинацијама.

Ана је постала прави љубитељ сликања, с обзиром на то да скоро сваку своју комбинацију у којој изађе, она прво фотка, а затим и објави на друштвеним мрежама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#trainhard #everyday #trainingmotivation 🏃🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 1, 2020 at 1:11pm PDT

Овог пута њен црна уска хаљина са шлицом до кука па из неколико углова показала своје ноге, што је изазвало велику пажњу њених пратилаца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 10, 2020 at 10:51am PDT

Наиме, певачица је у изазовној хаљини позирала на улицама српске престонице, а уз целу комбинацију је укомбиновала и црне сандале са високом потпетицом.

Како је у горњем делу била затоврена, док је у доњем делу дубоки шлиц отварао Анине мршаве ноге, она је и овог пута добила "море" комплимената, али и по неки савет да би можда требало да се угоји.

"Страшно шта уради, Анчи. Ноге као мотка", "Не знам шта ће бити ако дуне ветар, у ком делу Београда ћу те видети...", "Премршава, али лепа", "Лудило згодна", "Никад лепше ниси изгледала", "Удебљај се", "Само особе које не воле и не поштују себе, не радују се свом одразу у огледалу, могу писати овако зле коментаре. Драга Ана, прелепа си и дебела и мршава, каква год да си, ако се свиђаш себи и не тразиш ни од кога потврду за своју лепоту, тада си најлепша", неки су од коментара.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)