ДЕА ЂУРЂЕВИЋ УПУТИЛА РЕЧИ ПОДРШКЕ ПОВРЕЂЕНОЈ ДЕВОЈЦИ: Теодора, треба да се БОРИШ, знам да ћеш УСПЕТИ

Novosti online

11. 08. 2020. у 11:20

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ УПУТИЛА РЕЧИ ПОДРШКЕ ПОВРЕЂЕНОЈ ДЕВОЈЦИ: Теодора, треба да се БОРИШ, знам да ћеш УСПЕТИ

фото: Инстаграм

ТЕОДОРИ Р. (19), коју је у суботу увече покосио аутомобил на пешачком прелазу на Кошутњаку и откинуо јој стопало, лекари су успели да пришију овај део ноге.

Девојку сад чека одлучујућих 48 сати, после чега ће се знати да ли је операција успела. Водитељка Деа Ђурђевић, којој је прошле године у удесу откинута рука, упутила је Тодори речи подршке јер је и сам прошла кроз исто стравично искуство.

- Теодора, треба да се бориш и да верујеш да ћеш се скроз опоравити. Знам да ћеш успети и да ће ти живот тада бити много леп. Треба да будеш храбра, што верујем да јеси! Пред тобом је цео живот, зато главу горе и снагом воље, уз добре лекаре, какве ми дефинитивно имамо у Србији, постићи ћеш резултате - рекла је водитељка.

Подсетимо, Теодора је у суботу била на журки са дечком и друштвом у ресторану "Бајка" на Кошутњаку. Када је кренула кући, док је прелазила улицу на пешачком прелазу, на њу је налетела црвена шкода фабија.

- Теодора је била код нас са друштвом на концерту на отвореном. Пошто има пробну возачку дозволу, с којом сме да вози до 23 сата, кренула је десет минута раније да би стигла на време кући на Петлово брдо. Заустављала сам је да остане до краја јер је била лепа атмосфера. Ја бих је повезла кући касније, али је она одлучила да крене - рекла је власница ресторана.

Са Теодором су кући кренуле две другарице да их повезе јер живе у истом крају. На њихове очи Теодора је избегла смрт, али не и страшне повреде.

- Било је ужасно. Теодора је била у жутој хаљини, која је била скроз крвава. Она је видела да ће је црвени ауто покосити и бежала је у другу траку. Возач је покушао да је избегне и намотао је волан, не проценивши да она бежи у исту страну и ударио ју је силовито браником. Звучало је као туп ударац у пластику - прича потресена газдарица.

(Српски телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)