НИКОЛИНА ПИШЕК ПОСЛЕ ДРАМЕ У ХРВАТСКОЈ: Није први пут да ме вређају јер сам удата за Србина (ВИДЕО)

Novosti online

10. 08. 2020. у 19:05

ВОДИТЕЉКА Николина Пишек и њен супруг Видоје Ристовић доживели су праву драму на свом летњем одмору, након што су наводно опљачкани и избачени из виле у Каштелима, коју су рентирали и уредно платили.

НИКОЛИНА ПИШЕК ПОСЛЕ ДРАМЕ У ХРВАТСКОЈ: Није први пут да ме вређају јер сам удата за Србина (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

Брачни пар Ристовић је рентирао вилу на 14 дана и за њу су платили  20.000 евра.

Николина је испричала како су она, њен супруг и троје малолетне деце насилно избачени из виле, па чак и покрадени у вредности између 275 и 300 хиљада евра.

- Ја и моја породица смо добро. Ја се надам да је истрага у току, но то тренутно не знам како напредује, а све ћу сазнати у среду када одем у Сплит - рекла је Николина за Телегра.

Како нам је открила, она више нема комуникацију са агенцијом, која није испунила своје обавезе према њој и њеном супругу, а цео случај преузео је њихов адвокат који ће даље комуницирати са надређенима.

- У ноћи када нам се све догодило, нико нам се није јављао из агенције, а ни дан после. Након тога комуникацију са њима је преузела адвокатска канцеларија, који потражује повратак свих средстава. Само једини коментар који сам чула од агента је да је изјавио да му је све ово ужасно смешно. Ја тачно не знам који је део њему смешан, да ли то што су деца плакала од страха да ли ће бити убијена или му је смешно што смо покрадени, баш не знам који му је део тачно смешан - рекла нам је Николина.

У ноћи када су избачени, водитељка и Видоје су, тврди она, и нападнути. Николини су, како каже, упућене језиве претње и најстрашније шовинистичке увреде јер је удата за Србина.

- Да се догађају шовинистички испади тог типа, догађају се, није први пут. Но, први пут је да сам се сусрела са тим у таквој насилничкој мери и то од човека коме смо платили за одређену услугу. Искрено, ја од власника виле који је наметљиво комуницарао са нама нисам очекивала баш ништа, очекивала сам да га не упознам и не видим, зато што је то једино објективно и исправно. Требало је да комуницирам само са агенцијом којој смо платили услугу, а они нама за то гарантовали и приватност и испуњавање уговора, који су они прекршили - каже нам она.

Сличан немили догађај као и Николининој породици, пре нешто више од месец дана догодио се и хрватском продуценту Роману Мајетићу, који је такође опљачкан, нападнут и присилно избачен из виле коју је рентирао на Хвару.

- Да читала сам шта се догодило, ја стварно не могу ништа да тврдим, али оно што знам јесте да је реч о истој агенцији, преко које смо и ми рентирали вилу. Искрено мислим да је реч о неком организованом криминалу и да то раде већ уиграни људи, ништа још увек не тврдим, али по свему судећи то је тако. Нажалост, Роману нису враћене украдене ствари, али се ја надам да ће исте бити враћене и њему и нама - каже нам Николина.

Фото Принтсцреен

 

 

Лепа водитељка нам је на крају испричала и да је њен супруг Видоје и физички нападнут и да су његове повреде видљиве, као и да је све то забележно у полицијском записнику.

Подсетимо, Николина и Видоје са децом и пријатељицом закупили су за 20.000 евра вилу у Каштелима, на 14 дана. Предзаднје вечери пред вилом су их наводно дочекали људи из обезбеђења и забранили им улазак. Накнадно су дозволили Николининој пријатељици и ћерки да уђу у вилу и покупе ствари, али новац и драгоцености, скупе сатове и накит, наводно нису пронашли.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Zoran

11.08.2020. 14:55

Pravdu kao i ostetu treba potraziti na sudu..Ako to nije moguce u Hrvatskoj iz razloga jer je Gos.Vidoje Srbin..onda lepo na evropski sud u Strazbur..Hrvatska je proterala i obezpravila oko 600 000 Srba (jos pre Oluje i Blijeska..)Na sve moguce nacine je uzurpirala imovinu i stecena prava prognatih ljudi..Kao takva primljena je u EU zahvaljujuci nemackom kapitalu i njihovoj pretenziji prema moru...kao i vatikanu i uticaju katolicke crkve..Da su se doslovno gledali kriterijumi i merila naslednica Paveliceve NDH nebi usla za milion godina u E.uniju..Upravo cinjenica da nije nikada izvrsena nikakva lustracija i odvajanje od ogromnih fasistickih nedjela realno stanje u Hrvatskoj je tako kako je..Nacionalna mrznja i sukobi su mnogo cesci nego sto je to prikazano..jadno i bedno..i sve to u dvadesetprvom veku..