СВЕ МУ СПАДА: Погледајте како изгледа Дарко Лазић, једном речју савршено

Новости онлине

понедељак, 10. 08. 2020. у 13:29

СВЕ МУ СПАДА: Погледајте како изгледа Дарко Лазић, једном речју савршено

Фото Инсаграм

Певач Дарко Лазић после операције желуца почео је да мршави, али последње фотографије показују да је сада заиста довео линију до савршенства и да никада пре није имао мање килограма.

Наиме, Дарко Лазић је скинуо невероватан број килограма и сада изгледа потпуно другачије, а то доказује и најновија фотографија коју је објавио друштвеној мрежи Инстаграм.

Дарко Лазић је подсетимо до недавно причао да је смршао чак 60 килограма, у томе му је помогла операција желудца, теретана и дијета.

Фото Инсаграм

- Килограми су ми представљали велики проблем, те сам тражио начин да их се решим. Физикалну терапију нисам могао у потпуности да изводим, а и кретање ми је представљало проблем због килограма. Осим свега тога, крвна слика није била баш најбоља и то је претило да настану много већи проблеми. На страну све то, нисам могао нормално ни да се крећем, јер сам константно имао болове, што ме је баш мучило - причао је за “Блиц” Дарко Лазић и објаснио:

- Причао сам се лекарима и они су ми рекли да је најбоље решење да смањим желудац. У првом тренутку био сам уплашен, плашио сам се компликација које би могле да настану. Са хирургом сам причао и он ми је објаснио да се ради о рутинској операцији, а да ће килограми тек нестати после неколико месеци. Сада следи период опоравка организма и довођења у нормално стање. Потребно је да прође време, а надам се да ћу и ову битку победити - прича Лазић.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)