СРАМОТА, КАКАВ ЈЕ ТО РОДИТЕЉ: Сека Алексић се огласила поводом драме Тање Савић, пружила подршку колегиници

Новости онлине

понедељак, 10. 08. 2020. у 13:32

СРАМОТА, КАКАВ ЈЕ ТО РОДИТЕЉ: Сека Алексић се огласила поводом драме Тање Савић, пружила подршку колегиници

Фото: Зоран Јовановић

ПЕВАЧИЦА Сека Алекић се огласила и пружила јавну подршку својој колегеници Тањи Савић, која тренутно пролази кроз тежак животни период, јер је њен муж Душан Јованчевић одвео њене синове за Аустралију, без њеног знања.

Наиме, Тања се јуче огласила објавивши слику са својим синовима уз коју је написала да њен супруг упорно покушава да прекине сваки контакт између деце и мајке, јер јој се не јавља више ни на позиве.

На ове информације није остала имуна Сека, која се одмах огласила и навела да потез који је учинио Тањин муж, сматра срамним, али и похвалила своју колегиницу.

- Господи помилуј! Шта друго да кажем... Драга Тања, не одустај! Какав је то родитељ који одведе децу од мајке. Ти си сјајна мајка, добар човек и узор доброте. Срамно је оно што си доживела - поручила је Сека Алексић.

Подсетимо, супруг Тање Савић у априлу ове године одвео је наследнике Максима и Ђорђа у Аустралију, а до пре неколико дана певачица је са њима комуницирала путем видео позива, а сада јој је и то онемогућено.

Певачица је у недавном интервјуу и сама истакла да је Душан синове одве без њеног знања, те да она чак два дана није ни знала где се они налазе, па је цео случај била принуђена да пријави полицији.

Сека је неко ко је већ познат као певачица са ставом, макар када су мајке у питању, па је тако подржавала и Северину и још неке своје колегинице које су имала проблема око старатељства.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)