ДЕЈАН МИЛИЋЕВИЋ О БОРБИ СА КОРОНОМ: Нисам се придржавао мера, а онда ме је вирус САМЛЕО…

Новости онлине

петак, 07. 08. 2020. у 19:35

ДЕЈАН МИЛИЋЕВИЋ О БОРБИ СА КОРОНОМ: Нисам се придржавао мера, а онда ме је вирус САМЛЕО…

Фото: Инстаграм

ПОЗНАТИ фотограф и редитељ Дејан Милићевић недељама се борио са корона вирусом, а због компликација 20 дана је провео у болници.

Дејан је у разговору за “Премијеру” открио да у почетку није веровао у опасност вируса.

“Признајем, нисам веровао у почетку, нисам предузимао неке драстичне мере заштите, носио сам маску ту и тамо, нисам реаговао на сва упозорења која су била издивана током почетка епидемије овог вируса”, почео је Дејан, па наставио:

“Један део екипе који је прилично био неодговоран и према себи и према свом животу, довео је до тога да се зарази и остатак екипе. Ја нисам човек који излази по клубовима, по забавама, али се десило да су љуби из мог окружења излазили и успели да ме заразе. Кренуло је све са температуром, првих пар дана сам мислио да ћу да победим то сам, да је то обичан вирус, обична прехлада, грип, али уопште није тако. То је једна пошаст која је мене самлела за пар дана. Од почетка температуре кренуо сам да узимам антибиотике, ишао сам бициклом до Аде да то избацим. Али сам још више погоршао, спустио сам вирус директно у плућа и довело је до тога да добијем упалу оба плућна крила”.

Милићевић је након тога завршио у болници и није му било нимало лако.

“После скренера доктор ми је рекао да морам хитно да се јавим у болницу. Отишао сам у ковид амбуланту, урадио тест, утврдило се да сам позитиван, аутоматски, под температуром, сам смештен у клинички центар Драгиша Мишовић. Захваљујем се докторима, медицинском особљу, који су учинили све да не одем на респиратор. Било је много страшно, много озбиљно, када сте у постељи и када горите од температуре схватите да је ово озбиљна ствар са којом се не треба шалити. На прве симптоме треба да тражите стручну помоћ, јер ово је стање где само Бог може да вас погледа, а пре тога ви морате да будете одговорни и зрели”, рекао је он.

(Извор: Објектив.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Lazar

07.08.2020. 20:26

Порука би, као требало да буде да ми ипак слушамо незналице из кризног штаба, или смо награбусили. Сличне приче развлаче од почетка овог циркуса.