ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ: Нови провокативни спот и песма “Дирај ми усне”

Д. Ћ.

07. 08. 2020. у 18:32

ПОСЛЕ више од годину дана, од када нас је освојила прелепом баладом „Сунцокрет“, Јелена Томашевић публици поклања нову песму и спот „Дирај ми усне“, представљајући се овог пута у потпуно новом и другачијем ритму и маниру који ће дефинитивно изненадити не само поштоваоце њене музике, већ и све оне који прате дешавања на регионалној музичкој сцени.

ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ: Нови провокативни спот и песма “Дирај ми усне”

Фото: Бојан Траиловић

Једна од наших најбољих певачица новим синглом повлачи специфичан потез у својој каријери, бирајући песму какву од ње нисмо очекивали, а која ће, судећи по својој аутентичности, бити велики хит овог лета, јер се разликује од свега тренутно актуелног.

Спот је, такође, врло ефектан и атрактиван и Јелену приказује у заводљивом и магнетичном визуелном изразу, у тајанственој атмосфери којој посебно доприноси њен изглед у споту, али и емоција коју је дочарала како гласом, тако и својом сензуалношћу.

-Дуго сам бирала песму за ово лето. Мишљења сам да музика, и уопште уметност, не сме да се заустави, нарочито не у оваквој ситуацији у којој се тренутно налазимо. Морамо се трудити да на све могуће начине рехабилитујемо свој дух и своје животе и да томе допринесе свако од нас појединачно. Најбоље што ја могу да пружим људима је добра музика.

Фото: Бојан Траиловић

Намерно сам одабрала ову песму јер буди снагу, позива на корак даље и на ослобођење од лоших момената. Сарађивала сам са сјајном, провереном екипом, мојим драгим пријатељима, Гораном Ковачићем који је радио музику и текст, и Дарком Димитровим који је био задужен за аранжман. Желела сам нешто потпуно ново и у томе смо успели, јер је песма спој различитих музичких жанрова које јако волим, носи ведру атмосферу и позива на плес, али има и снажну емоцију која је мој заштитни знак. Радујем се реакцијама публике и надам се да ћемо ускоро моћи да се видимо на концертима.-  каже Јелена Томашевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

БИО ЈЕ УСТАША И ТИМЕ СЕ ПОНОСИО: Надгробни споменик Херцеговца написан је на ћирилици (ФОТО)