ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ: Нови провокативни спот и песма “Дирај ми усне”

Д. Ћ.

07. 08. 2020. у 18:32

ПОСЛЕ више од годину дана, од када нас је освојила прелепом баладом „Сунцокрет“, Јелена Томашевић публици поклања нову песму и спот „Дирај ми усне“, представљајући се овог пута у потпуно новом и другачијем ритму и маниру који ће дефинитивно изненадити не само поштоваоце њене музике, већ и све оне који прате дешавања на регионалној музичкој сцени.

ПОТПУНО ДРУГАЧИЈА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ: Нови провокативни спот и песма “Дирај ми усне”

Фото: Бојан Траиловић

Једна од наших најбољих певачица новим синглом повлачи специфичан потез у својој каријери, бирајући песму какву од ње нисмо очекивали, а која ће, судећи по својој аутентичности, бити велики хит овог лета, јер се разликује од свега тренутно актуелног.

Спот је, такође, врло ефектан и атрактиван и Јелену приказује у заводљивом и магнетичном визуелном изразу, у тајанственој атмосфери којој посебно доприноси њен изглед у споту, али и емоција коју је дочарала како гласом, тако и својом сензуалношћу.

-Дуго сам бирала песму за ово лето. Мишљења сам да музика, и уопште уметност, не сме да се заустави, нарочито не у оваквој ситуацији у којој се тренутно налазимо. Морамо се трудити да на све могуће начине рехабилитујемо свој дух и своје животе и да томе допринесе свако од нас појединачно. Најбоље што ја могу да пружим људима је добра музика.

Фото: Бојан Траиловић

Намерно сам одабрала ову песму јер буди снагу, позива на корак даље и на ослобођење од лоших момената. Сарађивала сам са сјајном, провереном екипом, мојим драгим пријатељима, Гораном Ковачићем који је радио музику и текст, и Дарком Димитровим који је био задужен за аранжман. Желела сам нешто потпуно ново и у томе смо успели, јер је песма спој различитих музичких жанрова које јако волим, носи ведру атмосферу и позива на плес, али има и снажну емоцију која је мој заштитни знак. Радујем се реакцијама публике и надам се да ћемо ускоро моћи да се видимо на концертима.-  каже Јелена Томашевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)