"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: ВУК КОСТИЋ НА НОВОМ ЗАДАТКУ - Игра Легију у "Породици"?

Н.Д.

07. 08. 2020. у 08:26

НОВОСТИ САЗНАЈУ: ВУК КОСТИЋ НА НОВОМ ЗАДАТКУ - Игра Легију у Породици?

Фото В. Данилов

ВУК Костић се, током последњих година, издвојио као један од најтраженијих и највољенијих домаћих глумаца.

Магију којом очарава гледаоце, мудро су осетили и српски продуценти, па су његову богату каријеру, дужу од три деценије, крунисали ролама у серијама које су му донеле велику популарност. Као Александар Јаковљевић, одушевљава нас, ускоро већ пету сезону, у серији "Убице мог оца", а пролећни корона-карантин, многи су лакше поднели уз његовог Спарту у крими-драми "Јужни ветар".

Међутим, за Вука, како се чини, година је тек почела. Трагом новинских наслова, који ових недеља познатог глумца повезују са многим пројектима, али и због нашег сазнања да се Костићу смеши улога контроверзног Милорада Улемека Легије у серији "Породица", решили смо да откријемо шта је од свега тога истина. Позвали смо глумца и питали га да ли, заиста, игра у серији "Породица".

И "КОШАРЕ" БЕЗ ВУКА

КОСТИЋ каже да неће играти ни у филму и серији "Кошаре".

- То је још једна дезинформација. Балша Ђого је мој велики пријатељ и сигуран сам да би ми он наменио неку квалитетну улогу. На ту тему смо нешто и причали, али због мојих обавеза, једноставно, још није дошло до реализације.

- Од свега што се последњих дана пише по новинама, то што сте сазнали је једина истина. Једино што сада снимам јесте серија "Породица", али то је све што, за сада, смем да кажем на ту тему. Не смем да вам откривам ништа о лику који глумим, нити било какве детаље везане за ову серију. Када буде дошло време, све ће се сазнати - поручује Костић, кога су последњих дана српски медији доводили у везу и са неким другим серијама.

- Ма, каква "Певачица"! То су глупости. Није истина да ћу играти у тој серији, као ни у било којој другој. "Породица" је једино што тренутно снимам. Филм "Коридор 92" је, такође, био један од пројеката на коме сам радио. Свој део у том филму сам завршио. Не знам докле се стигло са снимањима и да ли су настављена. Вук истиче да нема истине ни у писањима да ће се појавити у трећој сезони "Државног службеника".

- Нисам добио понуду за ту серију, нити је икада постојала идеја, барем не да ја знам за то. Димитрије Војнов, као сценариста серије, можда јесте имао неких идеја, али ништа званично није стигло до мене. - тврди Костић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)