МАНЕКЕНКУ ПРЕТУКЛО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ: Ужасна слика се појавила (ФОТО)

В.Н.

четвртак, 06. 08. 2020. у 21:56

МАНЕКЕНКУ ПРЕТУКЛО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ: Ужасна слика се појавила (ФОТО)

Фото Instagram/dariakyryliuk

УКРАЈИНСКА манекенка Дарија Кириљук (24) објавила је на "Инстаграму" фотографију на којој јој је лице исечено и прекривено крвљу, тврдећи да ју је претукло обезбеђење клуба "Плажа Момо" у турском летовалишту Чешме.

Она је последњег дана јула са дечком и пријатељима напустила клуб око 22.30, када су испред клуба видели једног друга како се расправља са момком из обезбеђења, након чега га је редар ударио.

Даријин дечко је покушао да их растави, а минут касније, чак десеторица из обезбеђења клуба су јурнули на њих и почели да их туку, иако су у групи биле четири девојке. Ударали су их по лицу, док су младићи из групе повређени. Дарија и њен дечко су све пријавили полицији и сутрадан отпутовали из летовалишта.

Фото Instagram/dariakyryliuk

Међутим, управа "Плаже Момо" каже да се група у којој је била манекенка потукла међусобно, а редари су их само раздвајали. Дарија тврди да су то лажи и да јој је дечко помагао када је добила напад панике видећи своје крваво лице у колима:

- Чињеница да не желе да објаве снимке сигурносних камера са плаже, доказује да нешто крију. Човек који ме је ударао зове се Мирак и Дада. Пре него што сам отишла у полицијску станицу, дечко ме је одвео код доктора, који нас је обоје прегледао и дао нам потврду. Јуче смо поднели захтев тужилаштву да што пре узме у процес наш случај и надам се да ће кривци за ово брутално насиље бити осуђени.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)