ЗЛАТАН КАО ДЕТЕКТИВ: Ко ће све играти у серији Певачица о случају јелене Марјановић

Е. Р.

четвртак, 06. 08. 2020. у 08:14

ЗЛАТАН КАО ДЕТЕКТИВ: Ко ће све играти у серији Певачица о случају јелене Марјановић

Фото С. Пашалић

СЕРИЈА "Певачица", аутора Предрага Гаге Антонијевића и Наташе Дракулић, изазвала је велико интересовање и пре него што је пала прва клапа, јер се ослања на четири године нерешено убиство фолк певачице Јелене Марјановић.

Главна улога припала је младој певачкој звезди Милици Павловић, што је пројекту додало на атрактивности, док је Антонијевић најавио да ће један од важнијих ликова бити човек из Федералног истражног бироа, иначе видовњак, који ће решавати случај.

Како "Новости" сазнају, за улогу детектива, уједно и главну мушку ролу, изабран је Златан

Милош Тимотијевић, Фото Т. Ћирић

Видовић, талентовани глумац из Народног позоришта Републике Српске. Играо је у серијама "Месо" и "Убице мог оца", а тек ћемо га гледати у епизодама остварења "Хотел Балкан" и "Кости", играно-документарном ТВ филму "Коридор '92" Слађане Зарић, као и у филму "Дара из Јасеновца", у режији Гаге Антонијевића. У овом остварењу, које се бави страдањем српске деце у доба НДХ, Анту Врбана тумачи Игор Ђорђевић, који ће такође заиграти у "Певачици". Једну од водећих улога у серији имаће и фантастични Милош Тимотијевић, док ће женску линију приче дочарати Наташа Нинковић.

Снимање 12 епизода прве сезоне "Певачице", у режији Милоша Кодема, почиње 12. августа у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)