ОН ЋЕ ТУМАЧИТИ ЛИК ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА: Редитељ увидео физичку сличност - Милица Павловић добија партнера на сету (ФОТО)

Новости онлине

среда, 05. 08. 2020. у 13:44

ОН ЋЕ ТУМАЧИТИ ЛИК ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА: Редитељ увидео физичку сличност - Милица Павловић добија партнера на сету (ФОТО)

Фото: Архива ВН

СЕРИЈА "Певачица", о којој се месецима говори, а која је инспирисана мистериозним убиством Јелене Маријановић у Борчи, почеће да се снима крајем ове године.

Убијену певачицу играће Милица Павловић, а лик њеног супруга и за сада јединог осумњиченог у овој истрази, Зорана Маријановића, тумачиће талентовани глумац Вук Костић, пише "Ало".

- Гага Антонијевић, редитељ серије "Певачица", понудио је ову захтевну улогу Вуку Костићу из неколико разлога. Први и најважнији је то што је Вук један од најбољих младих глумаца и последњих година оставио је добар утисак у криминалистичким серијама, каква ће бити и ова - испричао је извор близак продукцији која ће радити на пројекту и додао:

- Други и не мање важан разлог је то што је Гага видео физичку сличност између Костића и Зорана Маријановића. По конституцији су слични, као и по лику, па је убеђен да је, уз Милицу Павловић, направио одличан избор.

Вук улогу није прихватио на прву лопту, поготово што ће серија бити рађена по истинитом догађају, а истрага о убиству Јелене Маријановић још није окончана. Али након што је прочитао сценарио и увидео да постоје извесне корекције, решио је да се ухвати у коштац са овим великим залогајем.

Фото Н.Скендерија

- Вук је имао милион питања и недоумица. Најпре због тога што ће играти човека за ког још није утврђено да ли је имао везе са убиством своје супруге или не. Питао је како да приступи улози, када се не зна да ли је Маријановић крив или невин - испричао је добро упућени извор и додао:

- Гага му је објаснио шта жели, као и како је он видео Зорана у целој тој причи, па је Костић пристао, али за вртоглав хонорар.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)