ОВО МАЛО КО ЗНА: Жељко Јоксимовић открио како су Драган Бјелогрлић и он сазнали су да су рођаци

Novosti online

уторак, 04. 08. 2020. у 12:23

ОВО МАЛО КО ЗНА: Жељко Јоксимовић открио како су Драган Бјелогрлић и он сазнали су да су рођаци

Продуценти Драган Бјелогрлић и Жељко Јоксимовић / Фото П. Милошевић/В. Данилов

ПОЗНАТИ певач и композитор испричао је интересантан детаљ о свом сродству с прослављеним глумцем и режисером. Наиме, Жељко Јоксимовић први пут се нашао у улози продуцента, с Драганом Бјелогрлићем сарађује на снимању серије и филма о Томи Здравковићу.

Он је тим поводом на сету угостио неколико новинарских екипа и осврнуо се на детаље њихове сарадње, а сазнали смо и нешто врло занимљиво. Наиме, Јоксимовић и Бјелогрлић су рођаци!

— Баба моје мајке је Бјелогрлић. Она ми је говорила: "Сине, Бјела ти је рођак". Кад смо радили први пут заједно пре 15 година, дошли смо до тога да је Јованка, мајка моје бабе, заиста Бјелогрлић и нашли смо ту грану која нас рођачки спаја. Настављамо само сарадњу након "Ивкове славе" и могу да кажем да сама припрема траје пет година. Није лако обрађивати четири декаде — истакао је он за Мондо.


Кантаутор је додао да му се допада нови посао у којем се окушао.


— Волим што сам иницијатор целе приче. Био сам један од сарадника на "Ивковој слави" и делио права кад је реч о музици. Радио сам музику за неколико филмова и представа, па ми терен није стран — каже Јоксимовић.

(Glossy)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Milica

11.08.2020. 17:58

@BUGI - Svašta! Željko Joksimović je u svakom smislu veličina za Tomu. Tomine pesme jesu svima nama drage ali pevački nije ni do kolena Željku a ni u smislu talenta za komponovanje i produkciju. Dakle, Toma je bio osrednji pevač sa promašenim nezdravim životom, pevač koji nikada nije pobedio ni na jednom festivalu pored pevačkih veličina tog vremena, bio je u senci. Ali mi Srbi obožavamo da veličamo ljude posle smrti a i volimo propale živote, odnosno volimo one koje možemo da sažaljevamo. Tako da...promašio si temu dečko.