МИСТЕРИЈЕ СВИРЕПОГ ЗЛОЧИНА: Почиње снимање серије Певачица, инспирисане убиством Јелене Марјановић

Ј. БАЊАНИН

уторак, 04. 08. 2020. у 10:08

МИСТЕРИЈЕ СВИРЕПОГ ЗЛОЧИНА: Почиње снимање серије Певачица, инспирисане убиством Јелене Марјановић

Facebook

УБИСТВО фолк певачице Јелене Крсмановић Марјановић обавијено је велом тајне више од четири године.

Његову мистерију покушаће да разјасни прослављени редитељ Предраг Гага Антонијевић, који са Наташом Дракулић потписује сценарио нове серије "Певачица". Снимање, у режији Милоша Кодема, требало би да почне 12. августа у Београду и да траје до 12. новембра. Главна улога припала је младој певачкој звезди Милици Павловић.

- Да Милица прелепо пева, сви смо знали, али нас је бескрајно одушевила и изненадила глумачким талентом какав се не среће често - истиче аутор серије Предраг Гага Антонијевић.
Милица Павловић је пак изјавила да јој импонује што јој је вансеријски Гага указао поверење и доделио озбиљну и захтевну улогу, као и да ће дати све од себе да поверење оправда:
- Веома сам еуфорична и узбуђена што сам постала део екипе серије "Певачица". Нестрпљива сам да падне прва клапа. Сценарио је невероватно узбудљив и пун преокрета. Прочитала сам га у даху. Ова серија ће бити нешто потпуно ново и другачије на нашим просторима. Сигурна сам да ће публици отворити нове видике, јер ништа није онако како изгледа.

Петар Миошевић

Предраг Гага Антонијевић


Антонијевић је раније објаснио да ће серија на мале екране донети нови жанр драме, са елементима љубавне приче, мистерије и натприродног, у коме истражује подручје магије - врачаре, црне и беле магове. Управо овим убиством бави се и књига "Јелена Марјановић - Мистерије једног злочина" у издању Компаније "Новости", која је донекле послужила Антонијевићу као инспирација. Аутори, иначе новинари рубрике хроника у "Вечерњим новостима", открили су детаље истраге убиства певачице, које је изазвало велико интересовање јавности. Књига сумира све чињенице и информације о убиству, као и невероватне теорије о злочину и учесницима у овом свирепом чину. Против Јелениног мужа Зорана Марјановића подигнута је и оптужница, али судски процес, који још траје, није дао одговор на питање ко је убица.

ATA Images

Милица Павловић


Продукцију серије потписују Dandelion Inc и "Филм данас", који са овом серијом, уз "Државног службеника", настављају успешну сарадњу са "Телекомом Србије". У плану је, како "Новости" сазнају, да прва сезона има 12 епизода, а могући су и наставци. Серија ће бити емитована на "Телекомовом" каналу Суперстар током идуће године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)