ПЕВАМО И КАД НАМ СЕ ВРИШТИ ОД ТУГЕ: Фрајла Јелена Буча поводом критика певачима да копају кромпир у доба короне

М.Ћ.

уторак, 04. 08. 2020. у 06:48

ПЕВАМО И КАД НАМ СЕ ВРИШТИ ОД ТУГЕ: Фрајла Јелена Буча поводом критика певачима да копају кромпир у доба короне

Stefan Tomasevic/ATAImages

РАСПЛАМСАЛА се у последње време, и на интернету али и у свакодневним разговорима на улици, дискусија о положају музичара у доба пандемије короне, када су концертне активности потпуно престале.

Нижу се статуси популарних певача на друштвеним мрежама, потежу се аргументи о томе да ли им треба помоћи или не, и зашто, стижу им и предлози да микрофон замене њивом и раде за дневницу... Између осталих, огласила се и чланица "Фрајли" Јелена Буча, покушавши преко "Фејсбука" да многима који критикују естрадне звезде предочи и ону другу, мање блиставу страну њиховог посла.

- Сви виде само гламур и сјај - навела је "фрајла" Јела. - Иза тога стоји цео живот вежбе и рада. На путовањима се пређе и по 3.000 километара за седам дана. Ту су неспавања у свом кревету, невиђања породице и пријатеља месецима, певање и када бисте вриштали јер вам је неко јавио тужну вест, вируси, болести и тотална укочења на сцени, док се смејемо вама, јер сте дошли такве, насмејане, да нас видите.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

steva

04.08.2020. 13:28

Jadnr devojke !? A sta da kaze jedan rudar, poljoprivrednik koji ceo zivot po svakom vremenu rmba, a estrada dobar deo godine nista ili skoro nista ne radi, ali zato za jedno vece legne debela lova. Pa jos se i ne oznojr za tu lovu jer skoro svi se sluze play backom.