ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ИНСПИРАЦИЈА ЗА СЕРИЈУ: Ево која позната певачица ће играти главну улогу

Novosti online

03. 08. 2020. у 11:52

ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ИНСПИРАЦИЈА ЗА СЕРИЈУ: Ево која позната певачица ће играти главну улогу

Милица Павловић

ЗА неколико дана прослављени редитељ отпочине снимање нове серије "Певачица" инспирисане животом српске Лоре Палмер, коју ће играти Милица Павловић.

- Са великим задовољством објављујемо да се Милица Павловић придружила глумачком ансамблу серије ''Певачица'', чије снимање почиње у Београду 12. августа и трајаће до 12. новембра. Креатори и сценаристи серије су Наташа Дракулић и Предраг Гага Антонијевић, а редитељ Милош Кодемо. Продукције потписују Данделион инц и Филм данас, који са овом серијом, уз Државног службеника, настављају успешну сарадњу са Телекомом Србије.

Телеком Србије је својим модерним и иновативним приступом домаћем тржишту омогућио да заједно померамо границе телевизијског садржаја и тако гледаоцимо пружамо јединствен доживљај -  каже продуцент овог остварења Макса Ћатовић.

И Предраг Гага Антонијевић има само речи хвале за младу певачицу:

- Да Милица прелепо пева то смо сви знали, али нас је бескрајно одушевила и изненадила својим глумачким талентом какав се не среће често. Није ни чудо што је и раније добијала понуде за филмске пројекте.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)