АНАСТАСИЈА О ВЕЗИ СА ЂОРЂЕМ: Певачица први пут отворено о љубавном животу, ово мало ко зна

Novosti online

28. 07. 2020. у 20:18

МЛАДА певачица Анастасија Ражнатовић ретко у јавности прича о свом љубавном животу, али је сада направила преседан и решила да открије неке детаље своје трогодишње везе са младим Ђорђем Куљићем, бизнисменом из Новог Сада.

АНАСТАСИЈА О ВЕЗИ СА ЂОРЂЕМ: Певачица први пут отворено о љубавном животу, ово мало ко зна

Фото: Инстаграм

Ове вреле летње дане певачица проводи у дому свог дечка, а како каже, поштује његову одлуку да се не експонира.

- Комотно могу да кажем да се у том дивном граду осећам као код куће. Живот се одвија знатно спорије него у престоници, што смета многима кад први пут дођу, а мени је баш то велики плус. Енергија Новог Сада ми баш прија. Београд је знатно већи, брже се живи, ни за шта се нема много времена. Ђорђе не жели да буде у медијима, не бави се послом који подразумева јавност и нема потребе да се експонира преко мене, нити то жели. Поштујем његову одлуку, а и сама верујем да је боље да бар тај део живота сачувам за нас двоје - каже млада музичка звезда и додаје колико ју је Ђорђе променио, с обзиром на то да је имала тек 18 година када су ступили у везу:

- Могу вам рећи да је време пролетело… Мислим да се особа у суштини не мења и да онај ко је уз вас не треба ни да покушава да вас мења. Наравно, нормално је да се човек, сам по себи, промени за четири године. Такође, верујем да је веза с њим томе доста допринела, али не у смислу “мењања моје суштине”, већ сазревања. Ђорђе је, ипак, старији, искуснији, а ја сам, хтела или не, у ходу поред њега много научила и у неку руку сазрела. Не постоји ништа лепше него када у једном тренутку схватите да уз некога растете, да вас константно мотивише да будете најбоља верзија себе, да истовремено будете своји и прихваћени - изјавила је Анастасија.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)