МИЛИОНСКО ЗБОГОМ: Берлускони испратио последњу вереницу чеком од 20 милиона евра

Танјуг

24. 07. 2020. у 19:36

ЛИДЕР и власник партије “Форза Италија”, и некадашњи италијански премијер Силвио Берлускони, али и један од најбогатијих људи у Италији, се растаје од својих вереница, бивших жена и пријатеља милионским сумама новца, па је тако, за сада последњу, вереницу младу Франческу Пасквале испратио чеком од 20 милиона евра.

МИЛИОНСКО ЗБОГОМ: Берлускони испратио последњу вереницу чеком од 20 милиона евра

Фото: ЕПА

Како пише лист “Кориере Дела Сера” предходна милионска збогом су донела бившој супрузи Вероник Ларио 46 милиона, госпођи Миранда Ана Рати, у ствари жени некадашњег Берлусконијевог присног сарадника Марчелоа Дел Утри, који у затвору издржава казну од 7 година због корупције више од три милиона евра.

Финансијски добро су прошли, такође некадашањи, сарадници Леле Моро, званично менаџер Тв звезда, који је оптужен да је Берлусконију својевремено подводио младе жене које су учествовале на његовим “бунга-бунга” фештама, некадасњег ТВ новинара, директора Тг 4, Емилио Феде, који је такође био умешан у “бунга бунга” феште који је “пуштен низ воду”, са лепом цифром такође од 6 нула.

Списак “бивших” вереница, сарадника и жена је дугачак, а у очи пада некадашња општинска већница Никол Минети, по струци зубна хигијеничарка коју је Берлускони увео у политику, а за узврат она му је осигуравала “свеже” младе девојке за његове приватне феште, пише лист.

И њена прица је завршена на суду, али је на рачуну остала лепа сума јер јој је Берлускони месечно палаћао 15 хиљада евра.

Лист пише да никада није процурило у јавност колико је Берлускони платио након развода првој жени, и закључјује да су обе стране перотеклих 30 година поштовале договор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)