ФОЛАУТ: Видео-игра на малим екранима

Јл. Б.

25. 07. 2020. у 14:32 >> 14:32

ЈЕДНА од најпопуларнијих франшиза видео-игара "Фолаут" доживеће прелазак на мале екране.

ФОЛАУТ: Видео-игра на малим екранима

Фото Bethesda Softworks

После вишемесечних преговора "Амазон студио" откупио је права на игре како би направио сопствену ТВ серију, коју ће стварати аутори ХБО хита "Западни свет". Џонатан Нолан и Лиза Џој су и извршни продуценти, заједно са Итаном Викамом, Тодом Хауардом и Џејмсом Алтманом.


- Свако поглавље сулудо маштовите приче "Фолаута" коштало нас је безброј сати које смо могли провести са породицама и пријатељима. Зато смо невероватно узбуђени што се удружујемо са осталим бриљантним људима како бисмо оживели овај масивни, субверзивни и мрачно смешни свемир - изјавили су Лиза Џој и Џонатан Нолан.

Фото Bethesda Softworks

 

Првобитно замишљена као наставак "Западног света", постапокалиптична компјутерска игра настала је у Interplay Entertainment-у. Гејмерски свет "Фолаута" представља будућност 2077. године у којој екскалира нуклеарни рат. Магија тог света је суровост пустоши постављена наспрам утопијске идеје претходних генерација о бољем свету кроз нуклеарну енергију. Озбиљан и груб тон приче зачињен је моментима ироничног хумора и фантастиком филмова Б категорије.


Пошто Лиза Џој и Џонатан Нолан тренутно стварају "Западни свет", након што су завршили три од планираних шест сезона, неизвесно је када ће серија "Фолаут" бити екранизована.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)