ОГЛАСИО СЕ МИКИ МЕЋАВА НАКОН ПРИЧА ДА ЈЕ ПОБЕГАО ИЗ БОЛНИЦЕ: Један доктор се није слагао са тим, али ја сам отишао

Novosti online

13. 07. 2020. у 21:41

ВЕЧЕРАС око 18.30 часова из Ковид болнице "Арена" без одобрења и без заштитне опреме изашао је Милан Обрадовић (58), познатији као Мики Мећава.

ОГЛАСИО СЕ МИКИ МЕЋАВА НАКОН ПРИЧА ДА ЈЕ ПОБЕГАО ИЗ БОЛНИЦЕ: Један доктор се није слагао са тим, али ја сам отишао

Фото Facebook

Након прича да полиција трага за њим, огласио се и он, а ево како се осећа:

- Данас ми је било нормално да идем, 14. дан. Нормално сам изашао. Ја сам отишао у Арену, самоиницијативно. Иначе сам добио одобрење да идем кући у самоизолацију. Ја сам се нормално пријавио докторима, све нормално, био је један доктор који се није слагао са тим. Али ја сам отишао јер је све како ваља. Боље ми је, како не. Ја сам хтео моје кући да поштедим, да се моји не би селили из једног у други стан, тако да сам на своју иницијативу отишао у Арену, а иначе сам добио одобрење да идем кући. Терапију свакако нисам примао, тако да ћу се сутра јавити, и биће све у реду. Био је један доктор који се није слагао са тим да ја идем, али ја нисам могао да угрожавам своје здравље" рекао је Мећава.

Подсетимо, Мики се пре неколико дана јавио из болнице, рекавши том приликом да му је много тешко и да кроз овако тешко искуство никада није прошао. Неколико дана касније је у емисији уживо, апеловао на људе да се чувају и да буду савесни, али изгледа није издржао да остане дисциплинован.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)