ИВАН БОСИЉЧИЋ У СЕРИЈИ "ХОТЕЛ РУСИЈА": Српски глумац као трговац Мануел из Никарагве

М. Ј. М.

01. 07. 2020. у 10:33

ПРЕД нама су две популарне руске серије, "Хотел Русија" и "Кум", које ћемо пратити уторком и средом, од 21.05 на Првом програму Радио-телевизије Војводине. Захваљујући солидарности у време кризе изазване вирусом корона, македонски дистрибутер Tramiso Marketing Solutions и његови руски партнери бесплатно уступају РТВ права емитовања ових серија.

ИВАН БОСИЉЧИЋ У СЕРИЈИ ХОТЕЛ РУСИЈА: Српски глумац као трговац Мануел из Никарагве

Фото: Новости архива

У 12 епизода крими-драме "Хотел Русија" (2017), сценаристе Дмитрија Мирополскија и редитеља Сергеја Сенцова, једна од главних улога поверена је нашем глумцу Ивану Босиљчићу. Остале улоге тумаче Иван Дубровскиј, Јевгениј Пронин, Екатерина Вилкова, Анатолиј Горјачев, Људмила Дребњова...

Радња прати хостесу Ксенију Баскакову, задужену за организацију и пријем гостију чувеног хотела "Русија" у Москви 1977. године. Огроман објекат је један од симбола Црвеног трга. Ксенијин посао је захтеван, јер су гости припадници совјетске елите, као и богати и утицајни странци, а све у хотелу је под контролом КГБ. Ксенија убрзо постаје главна у одељењу организације хотела, а та позиција доноси јој и нова искушења. Свакодневно мора да решава изазове настале преплитањем различитих политичких, партијских, криминалних и пословних утицаја хотелских гостију. Присуство Мануела Сантоса из Никарагве, трговца оружјем (Иван Босиљчић), још више компликује њен положај.

Серија "Кум" инспирисана је стварним јунаком, војним лекаром др Алексејем Иљином, који је, служећи у мировним снагама у Приштини, помогао многим трудним женама да донесу своју децу на свет.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)