ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ МИЛОШЕВИЋ: И када спавам, сањам емисију, телевизија је мој живот

М. Јунгић Милошевић

26. 06. 2020. у 09:52

ОДМАЛЕНА сам показивала афинитет ка телевизији. Са 14 година уређивала сам и водила емисију "У фазону једне тинејџерке", на локалној, лазаревачкој телевизији. Одувек сам знала да могу савесно и квалитетно да радим новинарски, водитељски и уреднички посао - овако, за "Новости", отвара душу Јована Јеремић Милошевић, уредница и водитељка "Викенд јутра" на Хепију. - И када спавам, сањам емисију и студио, како бих могла што боље да је припремим. Телевизија је мој живот.

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ МИЛОШЕВИЋ: И када спавам, сањам емисију, телевизија је мој живот

Фото: В. Данилов

* Како се припремате за "Викенд јутро"?

- Свако "Викенд јутро" на Хепију за мене представља полагање испита. Не умем да се снађем у лаким и безазленим темама, па их зато пажљиво бирам и зовем компетентне госте. Имам осећај за то шта ће заинтересовати гледаоце. Много саговорника ми се јавља путем мојих официјалних профила на "Инстаграму" и "Фејсбуку", јер су стекли поверење у мој рад. Од неких сам чула страшне приче, а неке нисам смела ни да објавим, јер жртве насиља или педофилије нису смеле отворено да говоре о томе.

* Како реагујете у неочекиваним ситуацијама у "живом програму"?

- Размишљам о томе како да што брже решим проблем. Волим непредвидиве ситуације и извлачим максимум из њих. Адреналин је оно што ме "ради", кроз вене, да у програму будем што боља.

* Имате ли узоре?

- Моји узори су комплетне телевизијске личности, које трају и које јесу звезде. То су Миломир Марић, Мира Адања Полак, Оливера Ковачевић, Минимакс, Саша Поповић, Сања Маринковић, Весна Дедић, Огњен Амиџић...

* Ко вам је највећа подршка?

- На првом месту, то су гледаоци мојих емисија, који ми поклањају поверење, а затим моја породица, која ми даје психолошку и емотивну подршку. Ипак, моја најјача подршка је божја воља, која ми је слала људе који су ми помагали. Неким особама и Богу ћу остати заувек захвална, јер ме нису дали онда када ме је већина оставила на цедилу.

* Како одржавате кондицију?

- Тренирам три пута недељно, а викендом возим ролере, бицикл и трчим. Здраво се храним, по јеловнику нутриционисткиње Ане Петровић, јер волим да изгледам лепо и снажно. За здраву исхрану треба најмање времена и пара, што важи за све представнице лепшег пола, без обзира на године. На свом примеру сам показала да жена у трудноћи може да се угоји осам килограма, да роди здраво дете и да после порођаја изгледа виткије и затегнутије него раније. Мој муж је због тога врло срећан.

ЛЕА ЉУБИ МАМУ НА МАЛОМ ЕКРАНУ

КАКО ваша ћеркица реагује када вас види на малом екрану?

- Када ме Леа види на телевизији почиње да галами и да љуби екран, али и да негодује што мама не може да искочи из кутије и узме је - кроз осмех каже Јована Јеремић Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)