“СЛУЧАЈ ПОРОДИЦЕ БОШКОВИЋ” ОД СЕПТЕМБРА НА РТС: Од 1. јула наставак снимања, стиже 49 нових епизода

Новости онлине

25. 06. 2020. у 17:30

Дуго на домаћем ТВ небу није било поштеног ситкома. Може се рећи од култног серијала Слободана Шуљагића “Љубав, навика, паника“. Због тога су гледаоци у Србији са великим одушевљењем крајем прошле године дочекали вест да се у продукцији “Кошутњак филма” припрема управо ситком. Реч је о серији “Случај породице Бошковић” чије су сценаристкиње и креаторке Катарина Јанковић и Нина Џувер, редитељи Рашко Миљковић и Иван Живковић, а као продуцент и извршни продуцент серије потписују се Катарина Јанковић и Зоран Јанковић.

“СЛУЧАЈ ПОРОДИЦЕ БОШКОВИЋ” ОД СЕПТЕМБРА НА РТС: Од 1. јула наставак снимања, стиже 49 нових епизода

Фото: В. Данилов

Као што знамо, првих 15 епизода ове хумористичке серије снимљено је још 2019. године, након чега је даље планове екипе “Кошутњак филма” пореметила пандемија коронавируса, али како Филм и ТВ портал ексклузивно сазнаје из разговора са Катарином Јанковић, “Случај породице Бошковић” не само што је после дугог ишчекивања пронашао дом на ком ће се емитовати, већ од 1. јула добија и нове епизоде.

– Серија ће се емитовати на РТС. Још се не зна тачан датум, али највероватније од септембра ове године. Са Јавним сервисом је договорено да се емитују две епизоде од уторка до петка. По формарту серија је ситком. Свака епизода траје 24 минута. Од 1. јула ми настављамо са снимањем нових епизода. На постојећих 15, биће снимљено још 49, дакле укупно 64 епизоде. Серија неће бити подељена у сезоне, нити ми сада радимо на другој сезони. То ће једноставно бити наставак серије – потврдила је за Филм и ТВ ауторка серије, додајући да ће се уз богату главну глумачку поставу, у епизодним улогама појавити многобројна позната глумачка имена коју ће иначе већ занимљив сценарио “Бошковића” додатно зачинити.

Главне улоге тумаче Радивоје Раша Буквић, Наташа Марковић, Јелисавета Сека Саблић, Бојан Димитријевић, Силма Махмути, Ђорђе Кадијевић, Јелисавета Кораксић, а у серији играју још и Исидора Јанковић, Игор Ђорђевић, Петар Бенчина, Иван Заблаћански, Тијана Чуровић и многи други. У једној епизоди игра и редитељ Иван Живковић.

Гаврило Бошковић (Раша Буквић) је неуспешни глумац ожењен Данијелом (Наташа Марковић), која одлучује да се након 20 година врати на факултет. Живе са својом децом Велибором (Ђорђе Кадијевић) и Јованом (Силма Махмути) у скромном изнајмљеном стану у Београду.

Серију видимо кроз визуру Јоване која снима влог на тему своје породице, и открива нам њихово хармонично лудило на свој начин. Као и многи од нас, имају лудог станодавца Гуливера (Бојан Димитријевић), откачену тетку Ољу (Јелисавета Кораксић) и екстравагантну баку (Јелисавета Сека Саблић). Кроз њихових мало успона и бескрајно много падова упознајемо свакодневицу и личности које су свуда око нас или можда баш ми. Бошковићи нису породица по „мери друштва“, чак ни као јединке нису идеални и баш такви ће публици бити драги јер се с њима можемо поистоветити.

Извор: filmitv.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)