СПОЈ ГРЧКЕ ЕМОЦИЈЕ И МЕДИТЕРАНСКОГ ЗАНОСА: Антонис Ремос одушевио и разгалио београдску публику (ФОТО/ВИДЕО)

Душан Цакић

17. 06. 2024. у 21:51

СЛАВНИ грчки певач Антонис Ремос после десет година запевао је се пред београдском публиком, у оквиру прве вечери музичке манифестацијe "Belgrade River fest" на платоу Геозавода у Београду на води.

СПОЈ ГРЧКЕ ЕМОЦИЈЕ И МЕДИТЕРАНСКОГ ЗАНОСА: Антонис Ремос одушевио и разгалио београдску публику (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Драган Миловановић

Јединствени баршунасти његов глас освојио је срца многих, чинећи га најпопуларнијим грчким певачем своје генерације. Његове песме су међу најслушанијима, а концерт у Београд био је прави ужитак за публику, која не само да је уживала у маестралној интепретацији и емоцији, већ је присуствала  правом музичком шоу који оставио све без даха.

На "Belgrade River fest-у" одисала је атмосфера магичне Атине и узаврелих медитеранских ноћи, а Ремосов концерт на најлепши начин је спојио грчку традицију и балканску емоцију.

Ремос је публици пренео грчку емоцију и медитерански занос, изводећи своје највеће хитове на ексклузивном концерту на Платоу Геозавода.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto