ТУЖНА ИСПОВЕСТ ГОЦЕ ЛАЗАРЕВИЋ: Једном ме је озбиљно ударио, спаковала сам се у картонску кутију

Новости онлајн

18. 07. 2023. у 21:45

ПЕВАЧИЦА народне музике Гоца Лазаревић је открила детаље о свом животу који је није мазио.

ТУЖНА ИСПОВЕСТ ГОЦЕ ЛАЗАРЕВИЋ: Једном ме је озбиљно ударио, спаковала сам се у картонску кутију

фото: Принтскрин/Јутјуб/RTV Pink Official

Певачица је имала веома тешко детињство, пролазила је све и свашта, суровост је пратила на све стране, пролазила је кроз патњу у породици, цео живот се борила.

Гоца је као мала остала да живи са братом у Србији док су родитељи отишли у бели свет како би их извели из сиромаштва.

–Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су трбухом за крухом отишли у иностранство. Оставили су мене и брата код стрица и стрине. Онда је и стрина морала да иде да ради, па је оставила мене и брата у кући у шуми са једним неугледним човеком да нас чува. Није се пресвлачио по десет дана – рекла је својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir

Живели су до те мере у немаштини да су живели на паштети, још тада је задобила проблеме са здрављем.

–Ми смо преко недеље мазали паштетицу и маргарин на хлеб. Нисмо знали ништа друго. Док стрина не дође. Отуд и мој гастритис, који вучем од раног детињства. Морам да кажем да никада нисмо били гладни. Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало животињско царство.

Њена мајка је изгубила живот у саобраћајној несрећи, али је наставила да прати Гоцу кроз снове.

–Знам да је она отишла, али ја сам увек имала исте снове. Деценијама сам сањала да се враћа, а осетила сам њен недостатак у одрастању, топлини, љубави, у свему… – рекла је Гоца.

Што се тиче оца, имао је склоности ка женама које су умеле да буду праве „зле маћехе“ и то је један од разлога што је певачица побегла главом без обзира од куће.

–Тата се након тога незванично женио неколико пута. То су биле неке жене које су биле грубе према нама. Када је једна од њих дошла, смислила сам средњу школу која не постоји нигде у близини да побегнем, да их не гледам. Отишла сам у Београд – изјавила је певачица.

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

Са само 15 година је дошла у престоницу код родбине своје маћехе где се није провела баш најбоље. Та породица је имала сина јединца, који ју је често тукао.

–Није волео што сам ја ту. Сваки дан ме је тукао из љубоморе, а једном ме је озбиљно ударио кад сам му вратила. Тада ми је његова мама рекла да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла сам да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла – емотивно је говорила Лазаревићева.

Foto: D. Milovanović/d.gol

Њена велика љубав је био Захар са којим је била 16 година у браку. Он је творац многих њених хитова, а једна од песма са којом се певачица прославила била је „Видовдан“. Гоца је испричала и како је изгледао њихов живот, као и због чега су се разишли.

–Различитост је интересантна, а ти поларитети стварају привлачност. Али ако у тим различитостима нема компромиса то постаје мало напорно. Током година је почео да буде неиздржај неких елемената живота, а онда се догодило да се то претворило у своју супротност. Кажу да је између љубави и мржње танка граница – мистично је рекла Гоца.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО:

РЕЧ "ЕКСКЛУЗИВА" ИМА МНОГО ЗНАЧЕЊА | Са звездама на ти | Бр. 19 | Јелена Башић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ПРЕДСЕДНИЦА Европске комисије Урсула фон дер Лајен изјавила је на 50. годишњицу поделе Кипра да ће наставити са подршком за поновно уједињење последње подељене државе чланице ЕУ, у складу са релевантним резолуцијама Савета безбедности Уједињених нација.

20. 07. 2024. у 19:04

Коментари (0)

ГОТОВО ЈЕ! Алекса Аврамовић напустио Партизан, позната и наредна дестинација