КОНАЧНО: Теа Таировић открила тајну вртоглавог успеха

Новости онлајн

09. 06. 2023. у 22:15

ПЕВАЧИЦА Теа Таировић броји ситно до првог великог солистичког концерта на Ташмајдану, а тик пред спектакл, открила је све појединости везане за припреме.

КОНАЧНО: Теа Таировић открила тајну вртоглавог успеха

Фото: Андреја Дамјановић

–Сада ми је лакше, ова последња недеља је можда најлакша за мене јер ми је претходних месец дана било јако напорно због албума и концерта, све ми се некако згуснуло у две недеље. Једва чекам да изађем на бину, али још увек нисам ни свесна шта се све дешава– рекла је Теа.

Фото: Притнскрин Јутјуб/Tea Tairovic

Нове песме постале су већ сада хитови, а Теа скромно коментарише свој успех.

-Нисам измислила топлу воду, само сам људе подсетила на један музички правац који је био запостављен претходних петнаест година. Мислим да сам овим албумом показала да могу и више од тога, у самој најави сам причала да ће албум бити корак, два, три унапред.

Фото: Андреја Дамјановић

Многе певачицине изјаве постале су виралне на друштвеним мрежама као и снимци на којима заводљиво плеше, а Теа то овако коментарише:

–Нисам схватала до скоро да гледаност праве заправо моје реакције, а сада се трудим да не дајем то задовољство, све у свему не узимам за зло и чак ми је симпатично.

Многи су Теу на почетку каријере оспоравали и нису јој предвиђали велики успех, али она је својим трудом доказала да и те како заслужује да буде на самом естрадном врху.

Фото: Притнскрин Јутјуб/Tea Tairovic

–Није у питању инат, на крају крајности дозвољавам свима да живе у својој реалности јер оспоравати нешто што је очигледно је доказ да тај неко живи у некој својој реалности и има право на то – истакла је певачица и открила колико ужива у свему што јој се до сада десило у каријери:

–Више сам самопоудања имала када сам била клинка јер некако што више знам, запараво знам све мање и све сам више свесна тога да све зависи од неких разних околности, сада је на мени притисак да сачувам оно што имам, а када нематер шта да изгубите ви идете главом кроз зид– закључила је Таировићева.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕДИНСТВЕНОСТ ЈЕ КЉУЧ СВЕГА Милена Ћеранић у "Са звездама на ти"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ ИСКРЕНА: Не могу да тврдим да смо ми пример успешног брака